KıbrısManşet

Girne Çevre yolu üzerinde yer alan Eziç Kavşağı Sinyalizasyon Sistemi ve Zeytinlik Kavşağı Sinyalizasyon Sistemleri düzenlendi

  Trafik Dairesi Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada, Girne Çevre yolu üzerinde yer alan Eziç Kavşağı Sinyalizasyon Sistemi ve Zeytinlik Kavşağı Sinyalizasyon Sistemlerinin düzenlendiğini duyurdu

Trafik Dairesi Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamada, Girne Çevre yolu üzerinde yer alan Eziç Kavşağı Sinyalizasyon Sistemi ve Zeytinlik Kavşağı Sinyalizasyon Sistemlerinin düzenlendiğini duyurdu.

Yapılan yazılı açıklama şöyle;

Trafik Dairesi Müdürlüğü ve Polis Genel Müdürlüğü’nün yerinde yapmış olduğu gözlem sonucu Girne Çevre yolu üzerinde yer alan Eziç Kavşağı Sinyalizasyon Sistemi ve Zeytinlik Kavşağı Sinyalizasyon Sistemlerinin Çalışma Düzenleri trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla 22.02.2023 Çarşamba günü tarihinden itibaren yeniden düzenlenmiştir. Söz konusu kavşakların çalışma şekilleri ekte sunulmuştur.

Bu güzergahı kullanacak sürücülerin can ve mal güvenliği açısından Trafik Sinyalizasyon Sistemlerine uymaları önemle rica olunur.

   

Diğer Haberler

Başa dön tuşu