KıbrısManşet

Girne, Lefkoşa ve Mevlevi’de hırsızlık!

Girne, Lefkoşa ve Mevlevi bölgelerinde hırsızlık yaptığı tespit edilen 4 kişi tutuklandı. Aynı zamanda Lefkoşa'da meydana gelen hırsızlık olayında zanlının ülkede ikamet izinsiz kaldığı tespit edildi. Polisin hırsızlık olayları ile soruşturması devam ediyor.

27 Şubat-17 Mayıs 2023 tarihleri arasında, Girne’de Ziya Rızkı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir elektronik mağazasında, satışa sunulan toplam 8,400 ABD doları değerindeki 6 adet cep telefonu çalındı.

Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen G.O.O.(E-20) tespit edilerek tutuklandı. Soruşturma devam eediyor.

ELEKTRİK DİREKLERİ ÜZERİNDEKİ TELEFON KABLOLARI ÇALINDI
09-12 Haziran 2023 tarihleri arasında, Mevlevi ile Şahinler köyleri arasında bulunan
telefon direkler üzerinde monteli olan 330 metre uzunluğundaki telefon kablosu kesilip çalındı.

Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak
görülen M.K.(E-30) ve M.S.(E-52) tespit edilerek tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

LEFKOŞA’DA MARKET HIRSIZLIĞI: ZANLI İKAMET İZİNSİZ ÇIKTI
13.06.2023 tarihinde, saat 16:30 sıralarında, Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir markete müşteri olarak giden S.N.(E-23)’ün, satışa sunulan toplam 690 TL değerindeki şort ve tişörtü alıp ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edilerek tutuklandı. Yürütülen ileri soruşturmada zanlının ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği de tespit edildi.. Soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu