GenelKıbrısManşet

Girne maratonu için start verildi

Pasha Group Girne Yarı Maratonu 2023 basın toplantısı geniş katılım ile Girne Grand Pasha Otel’de gerçekleşti

4’üncüsü düzenlenen Girne Yarı Maratonu, 30 Nisan Pazar günü sevimli dostlar yararına yapılacak

Şenkul: Akdeniz’in incisi olan Girne’yi her alanda olduğu gibi maratonla da ön plana çıkaracağız

30 NİSAN PAZAR GÜNÜ…

Girne Belediyesi’nin, sevimli dostlar yararına bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Girne Yarı Maratonu, 30 Nisan Pazar günü yapılıyor. Girne Belediyesi organizasyonunda ve Pasha Group’un ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Pasha Group Girne Yarı Maratonu 2023 basın toplantısı, tüm sponsorların katılımı ile Girne Grand Pasha Hotel’de gerçekleşti.

BİR BUÇUK MİLYON TL’LİK KATKI…

Maraton için bugüne kadar ve bugünden sonra da katkı koymaya devam edecek olan herkese kendisi, Girne Kenti ve sevimli dostlar adına teşekkür eden Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, ‘Biz Birlikte Girneyiz’ sloganına uygun bir şekilde sponsorların organizasyona kucak açtığının altını çizdi. Gerçekleştirilen organizasyonun oldukça başarılı bir şekilde devam ettiğine işaret eden Şenkul, bilet satışları ile birlikte yaklaşık olarak bir buçuk milyon Türk Liralık bir katkının toplanacağını öngördüklerini dile getirdi.

GO TO KYRENİA!…

Toplanan katkı ile sevimli dostlar için pet otelden başlayarak, tüm hayvan sever derneklerin, Girne Belediyesi Hayvan Barınağı’nın çevresinde birleşmesine olanak sağlayacak bir proje yapmayı hedeflediklerini açıklayan Şenkul, bu sayede sokak hayvanları konusuna da kalıcı bir çözüm bulmayı hedeflediklerini dile getirdi .Maratonu bir spor organizasyonu, sosyal aktivite ve gelir toplama etkinliği olarak görmediklerini, Akdeniz’in incisi olan Girne’yi her alanda olduğu gibi maratonla da ön plana çıkarma hedefleri olduğunu vurgulayan Şenkul, ileride düşündükleri “Go to Kyrenia” konsepti içinde, kenti dünyaya tanıtacak organizasyonlarından birinin de bu maraton olacağını dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu