GenelKıbrısManşetSiyaset

“Girne yeniden Akdeniz’in incisi olacak”

“Girne’yi dayanışma başkenti yapacağız” diyen CTP Girne Belediyesi Başkan Adayı Murat Şenkul, “Kendi için değil kenti için çalışacak belediye olacağız” sözleriyle Girne halkına önemli mesajlar verdi

“Girne’yi dayanışma başkenti yapacağız” diyen CTP Girne Belediyesi Başkan Adayı Murat Şenkul, “Kendi için değil kenti için çalışacak belediye olacağız” sözleriyle Girne halkına önemli mesajlar verdi

“GİRNE’NİN EN BÜYÜK SORUNU GERİDE KALMIŞ YÖNETİMDİR”

Cumhuriyetçi Türk Partisi Girne Belediyesi Başkan Adayı Murat Şenkul, GIYNIK TV’de yayınlanan Mine İçsel ile Seçime Zamanı programının konuğu oldu. Girne bölgesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Şenkul, yerel seçimlerde iddialı olduğunu dile getirdi. Girne’nin yerel liderlik anlamında en büyük sorununun geride kalmış yönetim olduğunu vurgulayan Şenkul, kanalizasyon, elektrik, su, trafik ve güvenlik gibi birçok sorunun sorumluluğunu alarak Girne’yi iyileştireceğini söyledi.

“NİDAİ BEY BELEDİYEYİ HER AY ZARARA SOKMAKTADIR”

“Şu an yönetimde olan Başkan, belediyeyi her ay zarara sokmaktadır” diyen Şenkul, “Bugünkü kura çevirdiğimiz zaman Nidai bey, belediye gelirlerini 800 bin Sterlin artıda aldı fakat şuanda belediyeyi 60 Milyon ekside devredecek” diyerek, “Girne Belediyesi batık bir belediyedir” dedi.

“GİRNE HALKINI TOPLU TAŞIMAYA TEŞVİK EDECEĞİZ”

Girne’deki en büyük sorunlardan birisinin trafik olduğunu ifade eden Şenkul:

“Şehir içinde yapılabilecek sosyal aktiviteleri arttıracağız. Sahil ve dağ yürüyüş yolları yapacağız. Bu yerlere halkımızın toplu taşımayla ulaşımının zeminini hazırlayacağız. Sosyal faaliyetler için halkımızın mümkün olduğunca kişisel araba kullanımından uzaklaştıracağız” diyerek, Girne halkını toplu taşımaya teşvik edeceklerini söyledi.

“TOPLU TAŞIMADAKİ EKSİKLİKLERİN FARKINDAYIZ”

Toplu taşıma alanında ciddi eksiklikler olduğunu belirten Şenkul, Girne’de faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarının yenilenmesi, servis hatlarının genişlemesi ve trafik akışını engellemeyecek şekilde durakların çoğaltılması gibi projelerinin olduğunu açıkladı.

“GENÇLER İÇİN ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR”

Gençlerin kendi vatanlarında daha iyi yaşayabilmesinin en büyük gayelerinden biri olduğunu belirten Şenkul, “Gençlerimizin iş bulması ve ofis ortamıyla buluşmasını kolaylaştıracak projelere imza atacağız ve ayrıca gençlerimizin daha kolay konut sahibi olmalarına imkân sağlayacağız” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu