Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetSiyaset

“Girne yeniden çekim merkezi olacak”

Girne Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Zeki Çeler, 2010 yılında seçimlere ilk kez Girne Belediye Başkanlığı için aday olduğunu hatırlatarak, “Yarım bıraktığım hikayemi tamamlamak istiyorum” dedi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Girne Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Zeki Çeler, 2010 yılında seçimlere ilk kez Girne Belediye Başkanlığı için aday olduğunu hatırlatarak, “Yarım bıraktığım hikayemi tamamlamak istiyorum” dedi

“SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN ADAYIYIM”

Girne’de, arkasında güçlü bir ekip olduğunu ve sessiz çoğunluğun adayı olduğunu dile getiren Girne Bağımsız Belediye Başkan adayı Zeki Çeler, “Aklın Yolu Zeki” sloganıyla seçime girdiğini, vatandaşın gücünü sandıkta göstereceğini ifade etti.

“GİRNE’Yİ İÇİNDE BULUNDUĞU KÖTÜ DURUMDAN KURTACAĞIZ”

Akdeniz’in en güzel kentlerinden biri olan Kıbrıs adasının en gözde şehri Girne’yi içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarıp daha iyi bir noktaya getirmek için aday olduğunu anlatan Çeler, “Dağ ve deniz arasındaki Girne maalesef vizyonsuzluk, becerisizlik ve vurdumduymazlıktan dolayı doğal güzelliğini ve çekim merkezi özelliğini kaybediyor” dedi.

“GİRNE’Yİ YENİDEN YATIRIM VE ÇEKİM MERKEZİ YAPMAK AMACIYLA ADAY OLDUM”

Çeler, kentin sorunlarını çözmek, minimalize etmek, Girne’de yaşayanların mutluluk seviyesini artırmak, sözde değil katılımcı belediyeciliği hayata geçirmek, yaşlıların yaşam kalitelerini artırmak, dezavantajlı bireylerin hayatını kolaylaştırmak, sokak hayvanlarının refahı, gençlerin kenti ve ülkesini terk etmemesi için Girne’yi yeniden yatırım ve çekim merkezi yapmak amacıyla aday olduğunu vurguladı.

GİRNE’Yİ MARKALAŞTIRMA HEDEFİ

Çeler, vizyonunun; dijitalleşme, kurumsallaşma, markalaşma, yaşam kalitesini artırma ve şehir ekonomisini güçlendirme olduğunu anlattı. Vatandaşın belediyeye gelmeden ödeme, birimlere başvuru ve başvuru takibi yapabileceği dijitalleşmeden bahseden Çeler, “Girne Uygulaması” ile vatandaşın görüş ve önerilerini belediyeye iletebileceğini, sorunlarını konum ve görsellerle birlikte belediyeye aktarabileceğini, Girne Kent Kart uygulaması ile Girnelilere belediye hizmetlerinde ayrıcalık tanınacağını kaydetti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu