KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Girne’de düzenlenen operasyonda 40 gr uyuşturucu madde ele geçirildi

Polis Basın Subaylığı Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada U.M.O. ve O.C.O.'nun kalmakta oldukları ikametgahta, satışa hazır paketler haline getirilmiş yaklaşık 40 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu madde satışından temin edildiğine inanılan toplam 800 TL nakit para bulunarak emare olarak alındığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada U.M.O. ve O.C.O.’nun kalmakta oldukları ikametgahta, satışa hazır paketler haline getirilmiş yaklaşık 40 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu madde satışından temin edildiğine inanılan toplam 800 TL nakit para bulunarak emare olarak alındığını açıkladı. U.M.O.’nun ve ayrıca söz konusu ikametgahta bulunan O.V.C.(E-24), O.G.C.(E-28) ve U.K.A.(E-26)’nın ikamet izinsiz olarak ikamet ettikleri tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı’nın resmi açıklaması:

“24.05.2023 tarihinde, Girne’de, U.M.O.(E-25) ve O.C.O.(E-25)’nun kalmakta oldukları ikametgahta, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada, satışa hazır paketler haline getirilmiş yaklaşık 40 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu madde satışından temin edildiğine inanılan toplam 800 TL nakit para bulunarak emare olarak alınmıştır. U.M.O.’nun ve ayrıca söz konusu ikametgahta bulunan O.V.C.(E-24), O.G.C.(E-28) ve U.K.A.(E-26)’nın ikamet izinsiz olarak ikamet ettikleri tespit edilmiştir. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu