Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Girne’de ele geçirilen 9 kilo uyuşturucu soruşturması İskele’ye uzandı

Girne’de gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen 9 kilo uyuşturucu madde soruşturması İskele’ye uzandı. Zanlılar A.D., ve B.C.’nin suç ortağı olduğuna inanılan B.A.Y., ve A.Y., İskele’de bir sitede düzenlenen operasyonda yakalandı.

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

DEVRİM DEMİR

Girne’de gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen 9 kilo uyuşturucu madde soruşturması İskele’ye uzandı. Zanlılar A.D., ve B.C.’nin suç ortağı olduğuna inanılan B.A.Y., ve A.Y., İskele’de bir sitede düzenlenen operasyonda yakalandı.
Piyasa değeri 15 Milyon TL’yi aşan 9 kilo uyuşturucu madde, 300 gram kokain soruşturmasında polis yeni isimlere ulaştı.
İskele’de bir siteye düzenlenen operasyonda, B.A.Y., ve A.Y.’nin kaldığı dairede zulalanmış paketler halinde uyuşturucu madde, öğütücü yanında uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan 300 ABD doları, Bin 380 Sterlin, 30 bin TL ve 11 bin Euro nakit para ele geçirildi.
Zanlılar ek tutukluluk talebi ile yeniden Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

EVLERİ UYUŞTURUCU ZULASINA ÇEVİRDİLER
Narkotik ve Kaçakçıklığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis memuru Kader Artan, 3 Haziran tarihinde alınan bir bilgi üzerine A.D.’nin yönetimindeki ZNY 622 plakalı aracın yakın takibe alınması sonucu iki farklı evde toplam 9 kilogram Hintkeneviri, çok sayıda uyuşturucu paketlenemsinde kullanılan poşetler, büyük hassas terazi, 300 gram kokain ele geçirildiğini anımsattı.
Artan, yürütülen ileri soruşturmada zanlılarla bağlantısı olduğu düşünülen B.A.Y., ve A.Y.’nin de İskele’de bir sitede baskın sonucu yakalandığını kaydetti. Zanlı A.Y.’nin Girne Zeytinlik’te bir evi daha olduğunu tespit etmeleri üzerine konu adreste arama yapıldığını ifade eden Artan, vakumlama makinesi, uyuşturucu muhafazasında kullanılan paketler ve 1 gram uyuşturucu ele geçirildiğini söyledi.

BİNLERCE EURO ELE GEÇİRİLDİ
Artan, zanlıların İskele’de kaldıkları dairede yapılan aramada 11 bin Euro, 300 ABD dolar, bin 380 Sterlin ve 30 bin TL nakit para ele geçirdiklerini kaydederek soruşturmanın geniş kapsamlı devam ettiğini belirterek 3 gün daha tutukluluk talebinde bulundu.
Soruşturmanın ciddiyetine değinen Yargıç Mine G. Serden, zanlıların bu sürede 3 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu