FutbolKıbrısManşetSporToplum

Girne’de Hikayesi Merakla Beklenen Maç

Aksa Süper Ligi cumartesi seansında 4 maç var. Birbirinden önemli 4 maçın farklı şehirlerde oynanacak olması ise dikkat çekiyor

Aksa Süper Ligi cumartesi seansında 4 maç var. Birbirinden önemli 4 maçın farklı şehirlerde oynanacak olması ise dikkat çekiyor. Girne semalarındaki zorlu maçta Doğan Türk Birliği ile Hamitköy takımları 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Doğan Türk Birliği ve Hamitköy takımları son lig maçlarını kazanırken iki takımda bu maça moralli çıkıyor. Doğan Türk Birliği ligin ilk 3 haftasında puan alamamış hatta gol dahi atmamıştı.Sarı lacivertli takım sonraki 4 maçta 12 puan topladı ve bu süreçte rakip ağlara 17 gol attı.

Girne ekibi bu alanda ligin en fazla gol atan 2. takımı konumunda bulunuyor. Turan Altay’ın bu maçtaki en büyük kozu son zamanlarda yükselen form grafikleri ile ilerdeki hücüm hattı olacak.

Kağıt üzerinde maçın favorisi Doğan Türk Birliği gözüksede sarı lacivertli takım için maçın oldukça zor geçeceği kanaatindeyiz. Hamitköy ligdeki ilk galibiyetini zorlu Göçmenköy karşısında alırken bu galibiyet camia ve teknik heyete iyi bir hava yaratmış durumda.

Hamitköy Teknik Direktörü Ahmet Sakallı eksik futbolcuların takıma dönmesi ile formda rakibi Doğan Türk Birliği karşısında puan veya puanların hesabını yapıyor. Kolay bir maçın olmayacağını rakibine göstermek isteyen Hamitköy takımı Girne’de sürpriz yapmanın peşinde. Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda cumartesi saat 14:30’da başlayacak maçı hakem Mustafa Öztugay yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu