GenelKıbrısManşetSpor

Girne’de puan savaşı

Aksa Birinci Ligi 7. hafta karşılaşmasında Girne Halk Evi ile İncirli takımları karşı karşıya gelecek. Girne’deki bu zorlu maçta iki takımda puan hesapları yapıyor. Girne Halk Evi son lig maçında Ünimar Maraş karşısında geriden gelerek maçı 2-1 kazanmıştı.

Girne ekibinde moraller bu maçta alınan 3 puandan dolayı yüksek. Girne Halk Evi kendi sahasında oynayacağı İncirli maçını da kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Kırmızı beyazlı takım son 6 maçta 6 puan toplarken bu periyotta kazanan yada kaybeden takım profili çiziyor. Halk Evi bu maçı kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyor. İncirli takımı son lig maçında sahasında uzun süre 1-0 götürdüğü maçı son dakika kalesinde gördüğü golle 1 puana razı oldu.

Mormenekşe maçında yenilen son dakika golü konuk takımda moralleri bozsa da Girne Halk Evi maçına 3 puan hedefi ile çıkıyor. İncirli takımı ligde son 6 maçta 5 puan toplarken deplasmanlarda oynadığı maçlarda 4 puan topladı. Deplasman karnesi daha iyi durumda olan İncirli yine zorlu deplasmandan 3 puan alarak alt sıralardan kurtulmak istiyor. Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda saat 14:30’da başlayacak maçı Şakir Azizoğlu yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu