KıbrısManşet

Girne’de sabah saatlerinde yine bir yaya kazası meydana geldi!

Girne'de geçtiğimiz hafta meydana gelen ölüm yaya kazasının izleri henüz silinmeden, bu sabah Girne bölgesi yine bir yaya kazası ile yeni haftaya başladı. Girne Büyük Anadolu Oteli yakınlarında meydana gelen kazada, 54 yaşındaki Şengül Tuğ, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı esnada, Asrem Karagözlü Arifoğlu yönetimindeki aracın kendisine çarpması sonucu hafif şekilde yaralandı

Girne’de geçtiğimiz hafta meydana gelen ölüm yaya kazasının izleri henüz silinmeden, bu sabah Girne bölgesi yine bir yaya kazası ile yeni haftaya başladı. Girne Büyük Anadolu Oteli yakınlarında meydana gelen kazada, 54 yaşındaki Şengül Tuğ, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı esnada, Asrem Karagözlü Arifoğlu yönetimindeki aracın kendisine çarpması sonucu hafif şekilde yaralandı.

Girne’de bu sabah meydana gelen kazada 54 yaşındaki Şengül Tuğ yaralandı. Polis Basın Subaylığı’ndan elde edinilen bilgiye göre, bugün saat 07.30 sıralarında, Girne’de Ecevit Caddesi üzerinde, Büyük Anadolu Oteli yakınlarında, Asrem Karagözlü Arifoğlu (K-28), yönetimindeki RD 400 plakalı araç ile cadde üzerinde kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada o esnada yolu yaya olarak geçmeye çalışan Şengül TUĞ (K-54)’a çarptı.

Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan yaya kaldırıldığı Girne Dr Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı.  Soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu