GenelKıbrısManşet

Girne’de sezonun tekneden olta ile en büyük sokan balığı avlama müsabakası gerçekleştirildi

Girne Belediyesi’nin Ana Sponsorluğunda yapılan Karaoğlanoğlu Avcılık Atıcılık ve Balıkçılık Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı müsabaka 11 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştirildi.

KKTC Avcılık Federasyonunun yıllık faaliyet programında olan Karaoğlanoğlu tekneden olta ile sokan balığı avlama müsabakası Girne Belediyesi ana sponsorluğunda 11 Haziran 2023 Pazar günü sabahın erken saatlerinde Karaoğlanoğlu balıkçı barınağında toplanılarak, 9 takım 28 lisanslı sporcu, 35 lisanssız ferdi takım ve 110 ferdi lisanssız sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Ödül törenine, Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe, Maliye Bakanı Alişan Şan, Girne Kaymakamı Cemal Özcemoğlu, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, CTP Milletvekilleri Ceyhun Birinci, Ongun Talat, Bağımsız Milletvekili Jale Refik Rogers, Girne Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Tektan, Ziya Egemen Sencer, Burak Güler, Halil Oktunç, KKTC Avcılık Federasyon Başkanı Osman Cook, Karaoğlanoğlu Avcılık Atıcılık Derneği Başkanı Sait Faraç ve bölge halkı katıldı.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul düzenlenen olta ile sokan balığı avlama müsabakasına katılarak, başarılı olanlara ödüllerini verdi.

Yarışmaya katılan tüm yarışmacıları ve başarı gösterenleri tebrik eden Şenkul, ayrıca Dernek Başkanlarına, sponsorlara ve katkı koyan herkese teşekkür etti.

KKTC AVCILIK FEDERASYONU RESMİ MÜSABAKASI OLAN TEKNEDEN OLTA İLE SOKAN BALIGI TUTMA MÜSABAKASI LİSANSLI VE FERDİ (LİSANSIZ) KATEGORİLERİNDE KAROĞLANOGLU BALIKÇI BARINAĞINDA 11.06.2023 PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLEN MÜSABAKA SONUCUNDA DERECE ALAN TAKIMLAR ASAĞIDAKİ GİBİDİR:

LİSANSLI :

1. GAZİMAĞUSA AVCI. ATIC. BİRLİĞİ 2. TAKIMI: 23.482KG

Kadir ÇAKIR
Mehmet Süt
Enver KINALISOY.

2. GÖNYELİ AVCIL. ATIC. BİRLİĞİ: 16.540 KG.

Kadri KELEŞ
Ahmet GöNYELİ
Kuzey ÖKSÜZOGLU

3. GAZİMAGUSA AVCIL. ATIC. BİRLİĞİ

1.TAKIM: 10.060KG

EN Büyük BALIK ÖDÜLÜ:

Mert PİROĞLU 0.248KG
KAROGLANOGLU AVCL. ATIC. ve BALIKCILIK DERNEGI.

FERDI (LISANSIZ)

1. Serhat KORALP, Mustafa KORALP, Şener GÜCEL: 14.098KG
2. Mustafa ÇİZER, Salih ÇIZER, Irfan CEMUNA: 11.376KG

3. Mert AYKEN, Hasan BEKTAŞ, Oscar UCMEN: 7.312KG

EN BÜYÜK BALIK ÖDÜLLÜ:

Mustafa KORALP
0.232KG

Diğer Haberler

Başa dön tuşu