Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Girne’deki gemi kazası Ankara’da üst düzey toplantıda ele alınıyor

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Başbakan Ünal Üstel ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla Ankara’da başlayan üst düzey toplantıda, Girne’deki gemi kazası ile ilgili son durum ele alınıyor.

Toplantıda, Girne’de meydana gelen gemi faciasının ardından yürütülen çalışmaların son durumu ve bundan sonraki süreçte atılabilecek adımlar değerlendirilecek.

Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Başbakan Üstel, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile bir araya geldi.

Toplantıda, Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, ilgili kurumların teknik heyetleri ile alanında deneyimli özel şirketlerin temsilcileri de yer alıyor.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu