KıbrısManşet

Girne’deki karınca istilasını kim çözecek?

Karınca istilası nedeniyle oldukça şikâyetçi olan Girne bölgesindeki vatandaşlar, GIYNIK’a ulaşarak problemlerine çözüm bulacak bir yetkili merci bulamamaktan yakındı.

Girne bölgesindeki birçok ev ve işyeri karınca istilasına maruz kaldı. Karınca istilası nedeniyle oldukça şikâyetçi olan vatandaşlar, GIYNIK’a ulaşarak problemlerine çözüm bulacak bir yetkili merci bulamamaktan yakındı.

Gerek evlerde gerekse işyerlerinde karınca problemi yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, bu soruna ne Girne Belediyesi’nin ne de Tarım Dairesi’nin çare bulamadığını söyledi.

Girne Belediyesi’ne ulaşarak yardım talebinde bulunan vatandaşlara, belediyede karınca ilacının olmadığının söylenerek vatandaşların Tarım Dairesi’ne yönlendirildiği öğrenildi.

Tarım Dairesi’nin ise “Bizde fare ilacı bile yok” açıklaması yaparak, yardımcı olamayacaklarının dile getirildiğinden bahseden vatandaşlar mağduriyet yaşadıklarını ve bu sorunu çözecek yetkili bir merci bulamadıklarını kaydetti.

İlgili birimlerin topu birbirine attığını ve her kafadan farklı bir ses çıktığını ifade eden vatandaşlar, seslerinin duyulmasını ve Girne bölgesinde yaşanan karınca istilasına bir an önce çözüm bulunması gerektiğini vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu