KıbrısManşet

Girnelilerden Özuslu’ya yoğun ilgi

CTP heyeti ve milletvekili adayı Sami Özuslu, 25 Haziran’da yapılacak ara seçim için çalışmaları çerçevesinde Girne’de çeşitli köy ziyaretlerinde bulunarak halkla sohbet etme fırsatı buldu.

CTP heyeti ve milletvekili adayı Sami Özuslu, 25 Haziran’da yapılacak ara seçim için çalışmaları çerçevesinde Girne’de çeşitli köy ziyaretlerinde bulunarak halkla sohbet etme fırsatı buldu.

CTP, GİRNE BÖLGESİNE ÇIKARMA YAPTI
Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin 25 Haziran’da yapılacak ara seçimde milletvekili adayı olan Sami Özuslu, önümüzdeki dönemde toplumu geliştirecek ve ileriye taşıyacak adımları hep birlikte atacaklarını söyledi. Özuslu’ya ziyaretlerinde CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy, Girne bölgesi milletvekilleri, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Çatalköy – Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Gezdiği köylerde yurttaşlardan büyük ilgi gören Sami Özuslu, toplumu değiştirecek ve dönüştürecek kadroların CTP’de olduğuna vurgu yaptı.

ÖZUSLU: SORUNLARI ÇÖZECEK KADROLARIN YÖNETİMDE OLMASI GEREKİYOR
Köy gezileri esnasında yurttaşlara hitap eden CTP milletvekili adayı Sami Özuslu, ülkenin adeta sorun yumağı haline geldiğini söyledi ve bu sorunları çözecek kadroların CTP’de olduğunu ifade etti. Özuslu, “Gelinen durumun sonuçlarını ekonomik, sosyal ve politik olarak hepimiz yaşıyoruz. Gençler ülkede kalamıyor. Ekonomik çarklar dönmüyor” dedi. 25 Haziran’dan sonra yepyeni bir dönemin başlayacağına işaret eden Özuslu, “Biz toplumu geliştirecek ve ileriye taşıyacak adımları hep birlikte atacağız” dedi.

AKANSOY: ÜLKEDEKİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜN ÖNCÜSÜ OLACAĞIZ
CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy da, 25 Haziran’daki ara seçimden sonra yeni bir dönemin başlayacağını söyledi ve bu dönemdeki değişim ve dönüşümün öncüsü olacaklarını vurguladı.

TALAT: ÖZUSLU BU ÜLKEYE BÜYÜK KATKI VERECEK
Girne İlçe Başkanı ve Milletvekili Ongun Talat da, Sami Özuslu’yu aday göstererek bu seçime verdikleri önemi gösterdiklerini belirtti. Özuslu’nun bu ülkeye çok önemli katkılar sağlayacağına inandığını kaydeden Talat, bu seçimi toplumun desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu