KıbrısManşetPolisiye – Adli

Girne’nin göbeğinde güpegündüz bıçaklama olayı yaşandı!

Girne'nin göbeğinde akıl almaz bir olay yaşandı. Girne Naci Talat Caddesi üzerinde bulunan Lemar Süper Market'in otoparkında yaşanan olay, görenleri hayrete düşürdü

Girne’nin göbeğinde güpegündüz akıl almaz bir olay yaşandı. Girne Naci Talat Caddesi üzerinde bulunan Lemar Süper Market’in otoparkında yaşanan olay, görenleri hayrete düşürdü.

GIYNIK Gazetesi’nin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre, Eray Kenanoğlu isimli şahıs, sokak ortasında kovaladığı Yunus Salihoğlu’nu otoparkta bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı. Yaralanan şahıs ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, Eray Kenanoğlu ise kayıplara karıştı.

Olayın ardından Eray Kenanoğlu’nun SJ 265 plakalı araçla olay yerinden kaçtığı tespit edilirken, Girne Adli Şube ekipleri her yerde zanlıyı arıyor. Olay yerine gelen ekipleri görgü tanıklarından olayla ilgili detaylı bilgi almaya çalışıyor.

Rastlantı mı yoksa kasıtlı mı?

Eray Kenanoğlu, 2019 yılında silahlı saldırıya uğradığı yerin tam karşısında bu kez kendisi başka bir şahsı bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı.

Eray Kenanoğlu Girne’nin göbeğinde vurulmuştu

Son dönemlerde ismi sıkça duyulan Sedat Peker’in eski sağ kolu olarak bilinen, sanal bahis siteleri uzmanı olan Eray Kenanoğlu 18 Mayıs 2019 akşamı Girne’de aracının içinde silahlı saldırıya uğramıştı. Öldürmek için sıkılan 14 mermiden 8’i vücuduna isabet etmişti. Turist olarak gelen tetikçi ise Türkiye’ye kaçmıştı.



Diğer Haberler

Başa dön tuşu