GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Girne’nin kalbinde yeni bir yaşam

Edremit'te doğan yeni güneş Edreville by Özyalçın'da ayrıcalıklı ve benzersiz bir yaşam başlıyor

Edremit’te doğan yeni güneş Edreville by Özyalçın’da ayrıcalıklı ve benzersiz bir yaşam başlıyor.

SADELİK VE ŞIKLIK BİR ARADA
Şehrin merkezinde, yeşilin merkezinde, hayatın ve doğanın ritmini yakalamak isteyenler için Edremit’te doğan yeni güneş Edreville by Özyalçın’da; Beşparmak dağları üzerinde bulunan Karmi köyündeki tarihi evlerin mimari detaylarından esinlenerek uyarlanan projemizde, sadelik ve şıklık ile tasarladığımız dokunuşlar sizleri bekliyor.

DOĞANIN KALBİNDE LÜKS BİR YAŞAM
Girne’nin en güzel yerleşim alanlarından Edremit bölgesinde, her biri en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış 23 villanın yer aldığı Edreville’de, Özyalçın kalitesiyle ayrıcalıklı ve benzersiz bir yaşam başlıyor.

HER ANI MUTLULUK VEREN SAĞLIKLI BİR YAŞAM
Ayrıcalıklı standartları ve yemyeşil doğası ile Edreville, hayalini kurduğunuz yaşama dair tüm detayları tek bir projede birleştiriyor.

DOĞAYA AÇILAN KAPILAR
Edremit’in büyüleyici bitki örtüsü ile çevrelenmiş geniş ortak yüzme havuzu ve aktivite salonu yalnızca hafta sonlarınıza değil, tüm yaşam tarzınıza ilham olacak. Bulunduğu yerleşim alanıyla bütün olan yapıların her biri, Edremit’in eşsiz manzarasına sahip olup, yeşilin en güzel tonlarını günlük yaşamınıza davet edebileceğiniz şekilde tasarlandı.


Diğer Haberler

Başa dön tuşu