KıbrısManşet

Girne’nin seri hırsızı yakayı ele verdi

Girne'nin başına bela olan Arnavut Uyruklu Hırsız Mateo PRENGA 21 evi soyarken polisin ''Takip Operasyon'' ismi verdiği operasyonda kıskıvrak yakalandı.

Girne’nin başına bela olan Arnavut Uyruklu Hırsız Mateo PRENGA 21 evi soyarken polisin ”Takip Operasyon” ismi verdiği operasyonda kıskıvrak yakalandı.

POLİSTEN BAŞARILI TAKİP OPERASYONU

Girne’de ev sahiplerinin başına bela olan Mateo PRENGA Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ)’ün ”Takip Operasyon” adı verdiği operasyonda Ozanköy-Çatalköy’de kaçmaya çalışırken bir inşaata kıskıvrak yakalanarak sabah saatlerinde Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

GİRNE’Yİ KABUSA ÇEVİREN SERİ HIRSIZ POLİSTEN KAÇAMADI

Yapılan operasyon da yakalanan Mateo PRENGA E39 ‘un Girne’nin birçok bölgesinde 20’den fazla eve girdiği belirlenirken polisin başarılı operasyonunda yakalandı.

Zanlı PRENGA’nın tasarrufunda 2600 Amerikan Doları, 500 Euro ile birçok çalıntı eşya ile yakalanarak Girne Kaza mahkemesine çıkarıldı.

Takip operasyonu tahkikat sorumlu Polis Memuru Emrah Lambasuyucu hırsızlık zanlısı Mateo PRENGA”nın 500 bin TL yakın ziynet eşyasına zarar verdiğini belirtti.

Mahkeme zanlıyı tahkikat amaçlı olarak poliste 3 gün tutuklu kalması emri verirken polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor.

Emir Abdurrahman Bulut / Girne

Diğer Haberler

Başa dön tuşu