KıbrısManşetSağlık

Girne’de öğlene kadar 10 vaka tespit edildi!

Girne bölgesinde, bugün öğle saatlerine kadar ‘en az’ 10 pozitif vaka tespit edildi. Vaka sayısının ilerleyen saatlerde daha da artması beklenirken, bugün tespit edilen vakaların, Girne genelinde dün tespit edilen 19 vakanın temaslıları olduğu ifade ediliyor

Yerel vaka sayıların patlama yaşanan ve bazı bölgelerinde ‘kısmi’ kapanmaya gidilen Girne bölgesinde, bugün öğle saatlerine kadar ‘en az’ 10 pozitif vaka tespit edildi.

Sabah saatlerinde Esentepe’de tespit edilen 6 vakanın ardından, bu kez Girne bölgesinde 4 pozitif vakaya rastlandığı öğrenildi.

Kıbrıs Postası’nın Sağlık Bakanlığı kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre vaka sayısının ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor.

Vakaların, Girne genelinde dün tespit edilen 19 vakanın temaslıları olduğu ifade ediliyor.

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, bu sabah yaptığı açıklamada, Girne genelinde dün tespit edilen 19 vakanın büyük bir çoğunluğunun Lapta -Alsancak bölgesinden kaynaklandığını belirtmişti.

Öte yandan yine bu sabah açıklama yapan Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan da, Esentepe’de çıkan vakaların, Lapta-Alsancak kaynaklı olduğunu ifade etmişti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu