KıbrısManşet

GIYNIK Kameramanı Melikşah Fakıoğlu’na Çanakkale Muhtarı’ndan çirkin saldırı

Mağusa Çanakkale bölgesi Muhtarı Abbas Mendeli, GIYNIK Gazetesi kameramanı Melikşah Fakıoğlu'na sözlü ve fiziksel şiddet de bulundu


Mağusa Çanakkale bölgesi Muhtarı Abbas Mendeli, GIYNIK Gazetesi kameramanı Melikşah Fakıoğlu’na sözlü ve fiziksel şiddet de bulundu.

Mağusa girişindeki çemberden Lefkoşa istikametine doğru aracıyla seyir halinde olan GIYNIK kameramanı Melikşah Fakıoğlu, Mağusa çemberi yakınlarındaki ormanlık alanda, yasak olmasına rağmen anayola toprak yoldan çıkış için toprak döken ve traktörle düzelten kişiye yaptığının yasadışı olduğu yönünde uyarıda bulundu.

Söz konusu şahsın yanına giderek kibarca uyaran ve ne yaptıklarını soran Fakıoğlu, sert tepki ile karşılaştı.

Anayola tali yollardan çıkış vermenin yasak olduğunu ve söz konusu toprak yolun yasal olmadığı uyarısı yapan GIYNIK Kameramanı Melikşah Fakıoğlu’na “Burada devlet de, belediye de, karayolları da benim” diyerek tepki gösteren şahsın Çanakkale Mahallesi muhtarı Abbas Mendeli olduğu öğrenildi.

Voyvoda muhtar, kendisini görüntülemek isteyen GIYNIK Kameramanının üzerine yürüyüp tehditler, hakaretler savurarak, gazetemiz kameramanını ittirmek suretiyle fiziksel şiddet de bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu