KıbrısManşet

GIYNIK, ülke tarihinde medya kuruluşları arasında bir ilki gerçekleştirdi

GIYNIK Gazetesi’nin araba ödüllü çekilişinin kazananı Hüseyin Uysal’a aracını sağlıklı, güzel, mutlu ve keyifli günlerde kullanmasını temenni ederken, kazasız, belasız ve dikkatli sürüşler diliyoruz

GIYNIK, ülke tarihinde medya kuruluşları arasında bir ilki gerçekleştirerek, çekilişle araba hediye etti!

TALİHLİ, CANLI YAYINDA, NOTER HUZURUNDA BELİRLENDİ… GIYNIK Gazetesi’nin Temmuz ayında, sosyal medya üzerinden ‘beğen, etiketle, paylaş’ konseptli araba ödüllü çekilişi dün canlı yayında noter huzurunda gerçekleşti. ADF Mobilya, Baştaşlar, Miracle Cash&More ve Private Armor sponsorluğunda gerçekleştirilen çekiliş için binlerce 12 bin 736 kişi arasında yapılan çekiliş ile araba ödülünün şanslı talihlisi belirlendi. Yoğun ilgi gören çekiliş, canlı yayında yüzlerce kişi tarafından izlenirken, araba ödülünü kazanan talihli Hüseyin Uysal, ödülünü aynı gün GIYNIK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bilbay Eminoğlu’ndan teslim aldı. Canlı yayında gerçekleştirilen çekilişle kazananın belirlendiği araba ödülü, yine canlı yayında sahibine teslim edildi.

HÜSEYİN UYSAL VE AİLESİ BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI… Hüseyin Uysal ve Dilem Uysal çifti, oğulları Yusuf’un mutluluğu görülmeye değerdi. Güvenlik görevlisi olarak çalışan Hüseyin Uysal, araba ödülünün oğlu Yusuf’un şansı olduğunu ifade ederek, “Bugüne kadar birçok bilet de aldık, çekilişe de katıldık ama ilk kez bir ödül kazandık ve bu denli büyük bir ödül kazandık” diyerek halen şok yaşadığını dile getirdi. “Evdeydim, telefonum çaldı ve arkadaşım ‘acil GIYNIK yayınını aç arabayı sen kazandın’ dedi. İlk anda şaka olduğunu düşündüm ama yayını açtığım anda ekranda kendi profilimi gördüm ve ismimin anons edildiğini duydum” diyerek, büyük bir şaşkınlık yaşadığını söyledi. GIYNIK Medya ailesine teşekkür eden Uysal ailesi, ömür boyunca bu hediyenin kendileri için büyük bir hatıra olarak kalacağını da vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu