KıbrısManşet

GIYNIK’tan 29 bin beğeniyle, 845 bin etkileşim

Beğeni etkileşim oranlarına göre GIYNIK Gazetesi, kırılması güç bir rekora imza attı. Haftalık reyting raporlarında, 111 bin beğeniyle sahip internet gazetesi 1,3 milyon etkileşimle birinci sırada yer alırken, 88 bin 500 beğeniye sahip ikinci sıradaki internet gazetesi ise 976 bin etkileşim aldı. Birinci ve ikinci sıradaki internet gazetelerinin sadece 4’te 1 beğeni oranına sahip GIYNIK Gazetesi ise 29 bin 700 beğeni ile 845 bin etkileşim almayı başardı

İnternet gazetelerinin haftalık sosyal medya etkileşim raporları yayınlandı. Beğeni etkileşim oranlarına göre GIYNIK Gazetesi, kırılması güç bir rekora imza attı. Haftalık reyting raporlarında, 111 bin beğeniyle sahip internet gazetesi 1,3 milyon etkileşimle birinci sırada yer alırken, 88 bin 500 beğeniye sahip ikinci sıradaki internet gazetesi ise 976 bin etkileşim aldı. Birinci ve ikinci sıradaki internet gazetelerinin sadece 4’te 1 beğeni oranına sahip GIYNIK Gazetesi ise 29 bin 700 beğeni ile 845 bin etkileşim almayı başardı.

Yayın hayatına yaklaşık 8 ay önce başlayan GIYNIK Gazetesi, henüz 1 yaşını doldurmadan siz değerli okuyucularımız ve takipçilerimizin desteğiyle internet gazeteciliği alanında üst basamaklara tırmanmayı başardı. Farklı gündem ve manşetlerinin yanı sıra olaylara kattığı mizahi bakış açısıyla beğeni kazanan GIYNIK Gazetesi, sosyal medyanın da en çok etkileşim alan internet gazetelerinin arasında yerini aldı.

Geride bıraktığımız haftada, özellikle firari mahkum Alexander Satlaev’in arama çalışmalarını anbean takip eden GIYNIK ekibi, emeğinin karşılığını siz değerli okuyucularımızın sosyal medyadaki geri dönüşleriyle aldı. Ülkenin gündemini meşgul eden firari mahkum olurken, ülkemiz gündemi GIYNIK Gazetesi’nden takip etti. ‘Kıbrıs Onair.com’ tarafından haftalık olarak yayınlanan sosyal medya reytinglerinde GIYNIK Gazetesi, kırılması zor bir rekora ulaştı.

Beğeni  – etkileşim oranları hesaplandığı zaman, GIYNIK Gazetesi, 29 bin 700 beğeni ile 845 bin etkileşim oranına ulaşmayı başararak ‘rekor’ sayılabilecek büyük bir başarı elde etti.

GIYNIK Gazetesi, internet gazeteciliği alanında yıllardır faaliyette olan, beğeni ve takipçi sayıları 100 binin üzerinde olan iki internet gazetesinin elde ettiği etkileşim oranına 30 bin’e yakın beğeni sayısı ile yaklaştı. Yapılan hesaplamalara göre; GIYNIK Gazetesi, 1’nci ve 2’nci sıradaki internet gazeteleriyle aynı oranda beğeni sayısına sahip olsaydı, bu haftayı 3 milyonun üzerinde bir etkileşim ile lider olarak tamamlayacaktı.

Yayın hayatına başlayalı henüz 1 yıl bile olmayan GIYNIK Gazetesi, sosyal medya reytinglerinde uzun bir süredir 3. Sıradaki yerini korumayı başarırken, yüksek beğeni ve takipçi sayısına sahip birçok internet gazetesini de geride bıraktı.

Bizi kısa sürede üst sıralara taşıyan tüm okurlarımıza destekleri için teşekkürü bir borç biliriz…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu