KıbrısManşetTürkiye

‘Göç Psikolojisi’, ‘Altın Yıldız’ aldı

Başarılarıyla uluslararası üne sahip Yönetmen, Yazar ve Yapımcı Ferhat Atik'in yönetmenliğini üstlendiği ve çok sayıda ödül elde eden Göç Psikolojisi Belgeseli, bu kez de İstanbul Film Ödülleri (IFA) tarafından En Prestijli Altın Yıldız Ödülü (Golden Star Awards 2021)’ne layık görüldü.

Başarılarıyla uluslararası üne sahip Yönetmen, Yazar ve Yapımcı Ferhat Atik’in yönetmenliğini üstlendiği ve çok sayıda ödül elde eden Göç Psikolojisi Belgeseli, bu kez de İstanbul Film Ödülleri (IFA) tarafından En Prestijli Altın Yıldız Ödülü (Golden Star Awards 2021)’ne layık görüldü.

İstanbul Film Ödülleri listesinde yer alan 50’den fazla ülkeden 1000’e yakın seçkin film arasından geçerek büyük bir başarı elde eden Göç Psikolojisi Belgeseli, bu ödülle birlikte 18’inci ödülü elde etmiş oldu.

Göç ve göçmen psikolojisini anlatan Göç Psikolojisi Belgeseli, IFA’nın verdiği Altın Yıldız ödülünü kazanarak en seçkin ve dikkat çekici başarı elde eden film olarak adını altın harflerle yazdırdı.

5 kez Nobel Ödülü’ne aday gösterilmiş, Sigorney Ödülü’nün sahip olmuş, Politik Psikoloji’nin dehası kabul edilen dünyaca ünlü Kıbrıslı Türk Profesör Doktor Vamık C. Volkan’nın göç ve göçmenlikle ilgili 70 yıllık meslek deneyimini içeriyor.

Yazar Ferhat Atik’in projesi olan Göç Psikolojisi Belgeseli, seçkin festivallerde iyi dereceler ve uluslararası ödüller kazanarak, KKTC’yi katıldığı her platformda onurla temsil ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu