Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

“Gocasını Bişiren Gadın” turneye çıkıyor

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, “Gocasını Bişiren Gadın” oyunu ile yurt içi ve yurt dışı turnelerine hazırlanıyor.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, “Gocasını Bişiren Gadın” oyunu ile yurt içi ve yurt dışı turnelerine hazırlanıyor.

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’ndan yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) kapalı gişe oynayan “Gocasını Bişiren Gadın”, 22 Ekim Cuma yapılacak gösteriminin ardından yurt içi ve yurt dışı turneleri için Lefkoşa’daki gösterimlerine kısa bir ara verecek.

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’nın sahneye koyduğu, Debbie Issit’in yazdığı, Cevahir Caşgir’in uyarlayıp yönettiği Kocasını Pişiren Kadın (Gocasını Bişiren Gadın) seyirciden tam not aldı.

Oyunda, bir aldatmanın toplumsal sorgulaması yapılırken, toplumsal cinsiyet eşitliği,  kadın-erkek ilişkisi ve aile kavramı üzerinden kadının yok sayılan varlığı, kara bir güldürü olarak üç karakter ekseninde izleyiciye sunuluyor.

Oyunda, Pınar İnandım, Ruhsan Ankay ve Ali Şaşkara rol alıyor.

22 Ekim Cuma günü Lefkoşa’da son gösterimi yapılacak oyunun, turne takvimi ilerleyen günlerde sanatseverler ile paylaşılacak.

Kapalı alanlarda adapass sorgulaması yapılması nedeniyle tiyatro oyunlarına önceden rezervasyonlu ve oyun saatinden en az yarım saat önce gidilmesi gerekiyor.

+14 yaş seyirciye hitap eden oyun için 0392 228 71 91 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilir.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu