KıbrısManşet

Gönüllü Yüzücülerden, Kemal Saraçoğlu Vakfı’na 22 Bin 505 TL’lik Yardım

Her yıl olduğu gibi 2021yılında da, Barbara ve Graham Fursman çiftinin önderliğinde organize edilen Christmas Swim etkinliği Lord’s Palace Hotel’de gerçekleşti

Her yıl olduğu gibi 2021yılında da, Barbara ve Graham Fursman çiftinin önderliğinde organize edilen Christmas Swim etkinliği Lord’s Palace Hotel’de gerçekleşti. Altıncı kez düzenlenen ve 20 gönüllü yüzücünün katkı koyduğu Christmas Swim etkinliğinden elde edilen 22 Bin 505 TL’lik gelir, geçtiğimiz hafta yine Lord’s Palace Hotel’de düzenlenen bağış takdim gününde Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yetkililerine takdim edildi.

Creditwest Bank’ın sponsor olduğu ve Lord’s Palace Hotel’in de izaz ikram ve yer kullanımı konularında katkı koyduğu yüzme etkinliğinde oldukça keyifli dakikalar yaşanmıştı. Yüzücülere sponsor olunması ile bağış toplanılan etkinlikte bu yıl 45 Bin 10 TL toplanmış ve elde edilen gelir ikiye bölünerek ilgili kurumlara düzenlenen bir törenle takdim edilmiştir.

Christmas Swim Etkinliği’nin yaratıcısı, Barbara Fursman bağış takdim töreninde verdiği demeçte, her sene daha iyiye giden etkinlik gelirinin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek özellikle içinde bulunduğumuz zorlu dönemde katkı koyan yüzücülere ve onlara sponsor olan tüm herkese teşekkürlerini sunmuştur. Etkinliğe katılan Kemal Saraçoğlu Vakfı yetkilileri tüm yüzücüleri bu gönüllülükleri için tebrik ederek, adlarına düzenlenen teşekkür belgelerini takdim etmişlerdir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu