ManşetSporSürmanşet

Gönyeli futbol için “Çıldır”ıyor

Pandemi nedeniyle ülke futbolu uzun süredir durmuş vaziyetteyken Gönyeli gerçekleştirdiği muhteşem dayanışma gecesiyle adeta gövde gösterisi yaptı

74 BİN TL KATKI TOPLANDI… Ülkemizin köklü kulüplerinden Gönyeli’de başkan Mehmet Çıldır  ve yönetim kurulu, camiayı dayanışma gecesinde bir araya getirdi. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun da yer aldığı geceye, bazı kulüp başkanları ve iş adamları ile birlikte Gönyeli’ye gönül veren kalabalık bir kitle katıldı. Gecede kulüp adına 74 bin TL’lik maddi katkı toplandı.

ÇILDIR: FUTBOL BİR AN ÖNCE BAŞLAMALI… Gönyeli Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çıldır, davetlilere yaptığı gecenin açılış konuşmasında, gerekli sağlık koşullarının bir an önce oluşması ve futbolun daha fazla zaman kaybı yaşanmadan başlatılması gerektiğini söyledi. Bir balığın su olmadan yaşayamayacağı gibi futbolcunun da futbol oynamadan var olamayacağını vurgulayan Çıldır, futbol liglerinin başlamasını temenni etti.

TATAR KAHKAHAYA BOĞDU, FUTBOLU ÇÖZECEĞİNİ SÖYLEDİ… Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, konukları kahkahaya boğduğu konuşmasında; Böyle güzel bir kalabalık ve hazırlık yaptıkları için Gönyeli camiasına teşekkür ederek başarılar diledi. Tatar, futbol konusuyla yakından ilgileneceğini belirterek;  “Çünkü bunlar işi çözemiyor. Futboldan gelme bir cumhurbaşkanı olarak bu işi çözmek durumundayız. Dolayısıyla bu işe bir el atmak lazım” ifadelerini kullandı.

GIYNIK SPOR – OKAN KARADEMİR

Ülkemizin köklü kulüplerinden Gönyeli’de başkan Mehmet Çıldır  ve yönetim kurulu, camiayı kulüp lokalinde düzenledikleri dayanışma gecesinde bir araya getirdi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nun da yer aldığı geceye, bazı kulüp başkanları ve iş adamları ile birlikte Gönyeli’ye gönül veren kalabalık bir kitle katıldı.

Seniha Kanatlı’nın sunduğu gecenin açılış konuşmasını Gönyeli Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çıldır yaparken Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuşma sırasında yaptığı espirilerle konukları kahkahaya boğdu ve futbol ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Konuşmaların ardından sanatçı Nil Karanfil şarkılarıyla davetlileri coştururken dayanışma gecesinde kulüp adına 74 bin TL’lik maddi katkı toplandı.

ÇILDIR: FUTBOL BİR AN ÖNCE BAŞLAMALI

Gönyeli Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çıldır, davetlilere yaptığı gecenin açılış konuşmasında, gerekli sağlık koşullarının bir an önce oluşması ve futbolun daha fazla zaman kaybı yaşanmadan başlatılması gerektiğini söyledi. Bir balığın su olmadan yaşayamayacağı gibi futbolcunun da futbol oynamadan var olamayacağını vurgulayan Çıldır, futbol liglerinin başlamasını temenni etti.

TATAR KAHKAHAYA BOĞDU, FUTBOLU ÇÖZECEĞİNİ SÖYLEDİ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın konukları kahkahaya boğduğu konuşması şöyle; “Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duymaktayım. Spordan gelme biriyim. 20 yıl önce Yenicami kulüp başkanlığı yaptığım dönemlerde hayatın zorluklarını çok iyi öğrendim. Çünkü işler iyi gittiğinde en büyük başkan bizim başkan, işler kötü gittiğinde mahalleye. Dolayısıyla sen de Mehmet başkan bu işlere iyi alışman gerek. İyi günlerde alkış alacan zor günlerde farklı şeyler olacak. Ama elin de cebinde olacak. Bu da işin esprisi. Böyle güzel bir kalabalık ve hazırlık yaptıkları için Gönyeli camiasına teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

Federasyon başkanı da burada. Ali Pilli ile anlaştın mı anlaşmadın mı daha tam bilmiyorum ama ben de cumhurbaşkanı olarak bu işle yakından ilgileneceğim.  Çünkü bunlar işi çözemiyor. Spordan futboldan gelme bir cumhurbaşkanı olarak bu işi çözmek durumundayız. Çünkü ben de federasyon başkanı gibi düşünüyorum. Kalecide korona çıkarsa bütün takımı içeri sokacaklarmış. Ee kim kalacak futbol oynasın? Sen de haklısın başkanım; dolayısıyla bu işe bir el atmak lazım. Benim gönlüm sizinle, futbolseverle, taraftarla, antrenörüyle, hocasıyla herkesle beraber. Sizlere başarılar diliyorum.

Elbette ülke bazı sıkıntılar yaşıyor ama biz umutluyuz. Çünkü bu pandemiyi de dünya sıralamasında en iyi yöneten ülkeler arasındayız. İnşallah her şey daha iyi olacak. İnşallah devlet katkısını da vermeye devam edecek. Başbakan iken futbola katkıyı 5 milyondan 8.5 milyona çıkardım. Benden sonra gelen de bu parayı ödeyecek. Sayın belediye başkanım futbol ve belediye beraberdir. Belediye de katkısını yapmaya devam etsin. Gönyeli hak ettiği yeri tekrar yakalayacak. Çünkü Gönyeli futbola çok şeyler vermiştir, çok önemli isimler bu camiadan çıkmıştır. Dolayısıyla bu düşüncelerle hepinizi tebrik ediyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu