KıbrısManşet

Gönyeli halkı isyan etti!

Gönyeli Belediyesi’nin, ilaçlama hizmeti ve ilaç satışı yapan Tamçağ Trading Ltd. ile olan sözleşmesini yasalara aykırı bir şekilde tek taraflı olarak feshetmesine Gönyeli Halkı sosyal medya üzerinden isyan etti

GIYNIK ÖZEL

Gönyeli Belediyesi’nin, ilaçlama hizmeti ve ilaç satışı yapan Tamçağ Trading Ltd. ile olan sözleşmesini yasalara aykırı bir şekilde tek taraflı olarak feshetmesine Gönyeli Halkı sosyal medya üzerinden isyan etti.

GIYNIK Gazetesi’nin elde ettiği bilgilere göre, Gönyeli Belediyesi’nin bugüne kadar Tamçağ Trading Ltd.’e sadece 2 ödeme yaptığı, ayrıca şirkete 445 bin TL ve Ocak 2020 tarihinden kalan 2 bin 737 Euro vereceği olduğu öğrenildi. Tamçağ Trading Ltd. ile bulunan sözleşmesini tek yanlı fesih eden Gönyeli Belediyesi’nin, bu kadar vereceği olmasına rağmen şirketin 30 bin TL’lik teminatına da el koyduğu öne sürüldü.

Gelişen bu olaylar üzerine Tamçağ Trading Ltd’in Avukat Tacan Reynar aracılığıyla konuyu yargıya taşıdığı öğrenilirken, Gönyeli Belediyesi ise konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Haberin sosyal medya üzerinden yayılmasından sonra Gönyeli halkı, Tamçağ Trading Ltd.’e sahip çıkıp verilen hizmetten memnuniyet getirirken, Gönyeli Belediyesi’ni ise topa tuttu. Özellikle Başkan Ahmet Benli’yi sert ifadelerle eleştiren vatandaş, Benli’nin “ben yaptım olur” anlayışından bıktıklarını dile getirdi.

İşte o eleştirilerin bazıları:

Diğer Haberler

Başa dön tuşu