KıbrısManşet

Gönyeli’de Güney Anataşıyıcı Kanalizasyon çalışmalarında sona gelindi

Gönyeli-Alayköy Belediyesi Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve Ekonomik İş Birliği Ofisi (KEİ) finansmanı ile Mart ayında başlattıkları Gönyeli Güney Anataşıyıcı Kanalizasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını duyurdu.

Gönyeli-Alayköy Belediyesi Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve Ekonomik İş Birliği Ofisi (KEİ) finansmanı ile Mart ayında başlattıkları Gönyeli Güney Anataşıyıcı Kanalizasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını duyurdu. Amcaoğlu, çalışmaların 2300 metrelik kısmının bugün itibarı ile tamamlandığını, 20 iş günü içinde çalışmaların tamamen bitmesinin planlanlandığını belirtti. Amcaoğlu, “Böylelikle ihalemiz planlanan süreden yarı zamanda tamamlanmış olacak” dedi.
İhale detayları ve son durumu hakkında da bilgi veren Amcaoğlu, ihale uzunluğunun 2593m, ihale süresinin 270 iş günü (başlama tarihi 11 mart) olduğuna dikkat çekti. Şu ana Kadar Tamamlanan 2300m 500mm çapında körüğe boru döşemesi 45 adet Temizleme bacaları(menhol) yerleştirildiğini kaydetti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu