KıbrısManşet

Gönyeli’de yürekleri ağza getiren kaza!

Genç araç sürücüsünün aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek, kontrolden çıkması ve bariyerlere çarparak durması sonucu meydana gelen kazada, araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan 1 kişi hafif şekilde yaralandı

Gönyeli-Alayköy anayolu üzerinde, İrmar Süpermarket yakınlarda meydana gelen kaza büyük paniğe neden oldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre yüksek sesli bir patlamanın ardından kazanın meydana geldiği ifade edildi.

Genç araç sürücüsünün aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek, kontrolden çıkması ve bariyerlere çarparak durması sonucu meydana gelen kazada, araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Trafik Tahkikat Şubesi Amiri Mehmet Özatılgan ve ekibi olay yerinde incelemelerde bulundu.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre Lefkoşa – Güzelyurt Anayolu üzerinde, Baran Tilki (E-20), 72 promil alkollü içki tesiri altında yönetimindeki EU 974 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada Gönyeli’de Arda Market önlerinde direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüjü ayıran çelik bariyerlere çarpıp kontrolsüzce yolun solundan çıktı.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Baran Tilki ve araçta yolcu olarak bulunan Simay Şahin (K-18) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alınmışlardır.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu