KıbrısManşetSağlık

Gören gözler görmüyor duyan kulaklar da duymuyor

25 yıllık bir eczacıyım, ilacın ham maddesinin elde edilişinden ambalajına girene kadar olan tüm aşamalarını en iyi bilen bir meslekteyim. Bu covid 19 virüsü çıktığından beridir bu virüs için nerdeyse okumadığım makale kalmadı

25 yıllık bir eczacıyım, ilacın ham maddesinin elde edilişinden ambalajına girene kadar olan tüm aşamalarını en iyi bilen bir meslekteyim. Bu covid 19 virüsü çıktığından beridir bu virüs için nerdeyse okumadığım makale kalmadı.

Ama öyle bir corona sarmalının içindeyiz ki GÖREN GÖZLER GÖRMÜYOR, DUYAN KULAKLAR DA DUYMUYOR…

Bazı tıp profesörleri çıkıp diyor ki’’ bu aşıları kullanacaksınız tek kurtuluşunuz budur’’

Şimdi siz bilim kurulunda bulunan kişilere ( içlerinde birçoğu da doktordur)soruyorum?

PCR testlerinin yüzde yirmi yanlış sonuç verdiğini bilmiyor musunuz?

Şuan 2021’deyiz yani covid 19 (alfa varyatı ) aslında bittiğini bilmiyor musunuz?

Üretilen bu aşıların aslında covid 21 (delta varyantı)için etkili olmadığını, zaten sinovac aşılarından da bunun belli olduğunu yani  şuan çift Sinovac  aşılılar aslında aşısız sayıldığını bilmiyor musunuz?  RNA virüslerinin  varyantlarına  ve mutasyonlarına yetişemiyorsunuz ondan dolayı 4 cü doz aşıdan bahsediyorsunuz ama şimdiye kadar sadece ve sadece  covid 2019 a karşı yapılan 2 doz aşıların etkili olduğunu ama onun da  4 ay sürdüğünü görmüyor musunuz?

İki doz çin aşısının üzerine bir alman aşısı yapmak dünyada görülmemiş ve örneği olmayan bir durum olduğunu hangi aşının ne tesir gösterdiğini hangisinin ne yan etki yaptığını nasıl raporlayacaksınız sorarım size ?Duymuyor musunuz…

Doğal bağışıklık için insanlara izin verin zorlamayın ,baskı ile yasaklar getirerek  doğru yolu bulamazsınız.

Biz Kıbrıslı Türkler ilaçlara ve aşılara karşı dirençli bir millet miyiz? Hiçbir ilacın ve aşının  yan etkilerine maruz kalmıyor muyuz?

İlaçların yan etkilerinden ölen insanlar yok mu?

Şimdi zorla yaptırmaya çalıştığınız bu aşılardan hiç mi ölen olmadı?

Pandemi hastanesinde çift aşılı hiç mi hasta yok, aşılı olup da ölen yok mu?

Nerdeyse 45-65 yaş arası günde 2-3 kişi aniden rahatsızlanıp ölüyor, bunların araştırmasını yaptınız mı? Yoksa hepsine kalp krizi mi diyorsunuz, güzel bir çıkış yolu bulmuşsunuz tebrik ederim.

Nedir bu rahatlık bana biriniz çıkıp anlatsın… Ben AŞI KARŞITI biri değilim  amaaaa herşeyin bir kuralı bir zamanı var faz denemeleri bitmemiş ve RNA virüsleri gibi çabuk mutasyona uğrayan virüslere aşı geliştirmenin bu kadar çabuk ve hızlı olamayacağını bilmiyor musunuz. Dünyada hiçbir corona virüsüne aşı geliştirilemediğini bilmiyor musunuz?

Bir ilaç veya bir aşı insanlığın hizmetine sunulmadan önce faz denemelerinden geçer ve bu minimum 3-5 yıl arasında değişmektedir. Peki, o zaman 4-5 ayda bu aşılar neden acil kullanım onayı aldı ben bunu hem mesleğim gereği hem de insanlık görevim olarak sorgularım. Sakın bana pandemi var diye insanlar ölecek diye bir bahane sunmayın önce ortak verilere bir bakın. Çok tehlikeli ve çok ölümcül olan bir Pandemide doğal olarak dünya nüfusunun azalmasını beklersiniz. Ama bir bakıyoruz ki 2020 Mart ayından itibaren bu güne kadar dünyadaki nüfus sayısı artmıştır.

Bu şimdi pandemi mi yani? O zaman ben de DSÖ ‘ne ve o çok bilen çok konuşan profesörlere soruyorum? Kanserden yılda 8 milyon insan ölüyor ve bu rakam her yıl daha da artıyor. Neden BİONTECH firmasının 3 yıldan fazladır devam eden faz 2 denemesinde olan KANSER AŞISINA ACİL KULLANIM ONAYI VERMİYORSUNUZ? ,yoksa kanser çok ölümcül bir hastalık değil mi ?Özür dilerim nasıl onay veresiniz ki kanser aşısına hem kemoterapi ilaçlarından milyarlarca dolardan olacaksınız hem de dünya nüfusu daha da artacak öyle değil mi ne dersiniz sevgili arkadaşlarım..

Tıbbın babası Hipokrat der ki;

1-ZARAR VERMEYECEKSİN

2-DİKKATLİ OL, TEDBİRLİ OL, TEŞHİS YAPARKEN HATA YAPMA

3-EDEBİLİRSEN TEDAVİ ET

Yani aslında tıp alanında  herşey insana zarar vermeme yönüne göre inşaa edilmiştir.Nasıl bir oyunun içine düştünüz ki insanları bilmediğiniz biyolojik sıvıları zorla , tehtid ve yasaklarla vücutlarına enjekte etmelerini istiyor ve tavsiye ediyorsuz.Ama sorumluluk da almıyorsunuz.. Bu aşılar  geçmesi gereken aşamaları yani aşı olabilmeleri için gerekli faz çalışmalarını tamalanmamıştır. Buna rağmen bu ısrar ve zorlama niye?

Pandeminin ortasında birçok çeşit aşı çıkartarak virüsün doğal gidişatını engellediniz ve birçok varyantın çıkmasına neden oldunuz.

Siz TV’lerdeki tıp profesörleri insan vücudunda 3 çeşit RNA olduğunu biliyorsun ki bunlar;

t RNA(taşıyıcı RNA) —r RNA(ribozamal RNA)  ve m RNA(mesenger RNA) dır.Pfizer Biontech aşısında neden m RNA kullanıldığını hiç araştırdınız mı diyecem ama zaten tıp okuyan ,eczacılık okuyan,genetik ve biyoloji okuyan herkes bilir bunu ama insanların bir çoğu bilmez .

Çünkü HÜCRE ÇEKİRDEĞİNE GİREN TEK RNA mRNA dır da ondan .Hücre çekirdeğinde ne var bilir misiniz DNA mız var yani genlerimizin olduğu merkezin ortasına hiç zorlanmadan girer ve DNAmıza da yapışarak genleri de etkileme potansiyeli vardır çünkü adı üstünde mesajcı RNA .Benim mantığıma göre bu aşı vücuda girdiği zaman hani organa gideceğini hangi organı etkileyip antikor oluşturacağını bilmiyoruz ,bana göre hepsine  gidebilir. Birçoğunuz bilmez ama Pfizer Biontech aşısında mRNA lar bir nanometre büyüklüğünde minik bir kapsülün içine sıvıya verilirler ve bu kapsülde kullanılan madde ise dünyanın en iyi iletkeni olan grafen oksittir şimdi gerisini siz düşünün! 5G-6G tabi şimdi buna da komplo diyecek olanlar var ama şimdiye kadar komplo teorisi denilen her şey gerçekleşti.

CDC nin son  verilerine bakalım mı;

0-19 yaş arası çocuklar covid 19 geçirirlerse yaşama yüzdeleri % 99,997 dir. Bu ne demek, çocuklarımız ölmüyor demek ve hastalığı çok kolay atlatıyor demek. Ölüm oranı ise 100bin de BİR dir

İngiltere’deki bir araştırmada çocukların bulaştırma riski yüzde 0.03 dür. Onun için aşıya gerek yoktur deniliyor. Ama herkesi de serbest bırakıyor isteyen yapsın isteyen yapmasın aileler karar versin.

Hiç kusura bakmayın ama bu verilere bakarak ben şahsen bu aşıları tavsiye etmem ama tavsiye edenlere de karşı çıkmıyorum bu herkesin kendi özgür iradesidir saygı duyarım.

Yani doğal bağışıklığı kazanmış, hiçbir riski olmayan, bu hastalığı kolay geçiren bir guruba dayatarak zorla aşı yaptırmak kadar mantık dışı bir uygulama ben 25 yıllık meslek hayatımda hiç görmedim. Ama beni en çok üzen ve şaşırtan da bunu öne süren ve dayatanlarında bazı tıp profesörleri ve hekimlerin olmasıdır.

Ben inanırsam zaten bu aşıyı olurum,hiç kimseyi küçük göremezsiniz herkesin özgür iradesine saygı duymak zorundasınız. Çocuklara maske taktırmayın oksijenlerini kesmeyin, maskeler sizi korumaz, psikolojilerini bozuyorsunuz ve ileride bu çocukların sağlıklı bireyler olmasına engel oluyorsunuz. Bırakın çocuklarımız kucaklaşsın, temas etsin özgürce bu temiz havayı teneffüs etsin.

SİZ DİYORSUNUZ Kİ SİZ BU AŞILARI OLUN AMA VİRÜSÜ BULAŞTIRABİLİRSİNİZ, VİRÜSE BULAŞABİLİRSİNİZ HASTA OLABİLİRSİNİZ, TEDAVİ ETMEYEBİLİR, YAN TESİRLER GÖRÜLEBİLİR, HATTA ÖLEBİLİRSİNİZ DE…

HAYIR EFENDİM OLMAYACAĞIM BEN BU AŞIYI OLMAK İSTEMİYORUM OLMAK İSTEYEN VARSA ONA DA KİMSE KARŞI ÇIKMAZ HERKES ÖZGÜRDÜR.

***Her zaman dediğim gibi bağışıklık sisteminizi güçlü tutun ,iyi beslenin ve spor yapın ve gülün***

Diğer Haberler

Başa dön tuşu