Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Görevden alınan AÖA Yönetim Kurulu Başkanı’ndan sert tepki….

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun, kendisine sormadan karar aldıkları gerekçesiyle Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) Yönetim Kurulu’nu topluca görevden almasına tepkiler devam ediyor.

Görevden alınan AÖA Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Canan Perkan Zeki de bu karara tepkisini ortaya koyarak, “görevden alma kararının yanlışlığına” dikkat çekti. Doğru olanı, aklı ve dürüstlüğü seçtikleri için cezalandırılarak görevden alınmalarını kınayan Prof. Dr. Zeki, “Siz bizi cezalandırmadınız; geleceğin öğretmenlerini yetiştirilecek olan nesilleri, onların anne babalarını cezalandırdınız. Siz bu toplumu cezalandırdınız” dedi.

Prof. Dr. Canan Perkan Zeki, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Üyeleri liyakate uygundur, işin ehlidirler ve o kurumu geliştirsinler diye oraya atayacaksın; sonra da uzmanlıklarını, bilgi ve becerilerini sergiledikleri ve kurumun önünü açtıkları için, yani kısacası doğru olanı, aklı ve dürüstlüğü seçtikleri için sözüm ona ‘cezalandıracaksınız’ ve görevden alacaksınız… Siz Atatürk Öğretmen Akademisi Yönetim Kurulu olarak bizi cezalandırmadınız; siz geleceğin öğretmenlerini yetiştiren kurumu hiçe sayarak; geleceğin öğretmenlerini yetiştirilecek olan nesilleri, onların anne babalarını cezalandırdınız. Siz bu toplumu cezalandırdınız… Sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum…”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu