KıbrısManşetToplum

“Göz göre göre öldürmek istediler”

Bafra-Çayırova bölgesindeki bir markette, tanımadığı üç kişi tarafından öldüresiye dövülen Mustafa Milli, dehşet anlarını İskele-Karpaz Gazetesi’ne anlattı:

DEVRİM DEMİR

Bafra-Çayırova bölgesindeki bir markette, tanımadığı üç kişi tarafından öldüresiye dövülen Mustafa Milli, dehşet anlarını İskele-Karpaz Gazetesi’ne anlattı:

“BAŞIMA YUMRUK VE TEKME ATTILAR”
Bafra-Çayırova bölgesinde faaliyet gösteren bir marketin içerisinde başlayan, ardından park yerinde devam eden kavganın yankıları sürerken, tanımadığı biri kadın üç kişi tarafından öldüresiye dövülen Mustafa Milli, dehşet anlarını “Beni ölüme terk ettiler” sözleri ile anlattı. Alışveriş için gittiği markette, tanımadığı üç kişi tarafından öldüresiye darp edildiğini kaydeden Milli, saldırganların gözleri dönmüşçesine kendisine saldırdığını ve bayılana kadar ciddi darbeler aldığını kaydetti. Milli, “Asla alkollü değildim, zaten test yapıldı. Normal bir şekilde alışverişimizi yaptık, tanımadığım bir kadın yanımdan geçerken bağırmaya başladı ve ne olduğunu anlamadım. Yanımdakiler önce arkadaşıma bir yumruk attı ve arkadaşım bayıldı. Ardından görüntülere yansıyan olaylar yaşandı. Ne kadını ne yanındaki şahısları tanımıyorum” dedi.

“HİÇ BİRŞEY HATIRLAMIYORUM”
Gazetemize dehşet anlarını anlatan Milli, peşi sıra aldığı darbeler nedeniyle olay anını çok hatırlamadığını, aldığı darbelerden dolayı nefessiz kalıp bayıldığını şu sözlerle anlattı; “Kavga bir anda çıktı, arkadaşımla neye uğradığımızı şaşırdık. Tanımadığım kişiler bir anda üzerime saldırdı, ardı ardına yüzüme yumruklar yedim, o kadın da bana vurdu. Yüzüm yumruklanırken sadece çocuklarımı düşündüm. Yerde ölmek üzereydim ve hala birileri başıma basıyordu” dedi. Market çalışanları tarafından ilk yardımın yapıldığını ve daha sonra olay yerine çağrılan 112 Acil Servisle Mağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edildiğini kaydeden Milli, aldığı darbeler sonucu burnunun kırıldığını, salı günü ameliyat olacağını ve vücudunun muhtelif yerlerinde ciddi darbeler olduğunu kaydetti.

“BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM”
Markette yaşanan olay; kavgaya tanık olanların ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler izleyenlerin kanını dondururken, söz konusu görüntüler yaz aylarında İskele’de bir eğlence mekanında yaşanan cinayet olayını anımsattı. Tanımadığı üç kişinin saldırısına uğradığını ve büyük bir travma yaşadığını ifade eden Mustafa Milli, olayın ardından polisin hemen soruşturma başlattığını ve bu kişilerin tutuklandığını söyledi. “Beni resmen öldürmek istediler” ifadelerini kullanan Milli, bu işin yakın takipçisi olacağını ve saldırganlardan şikayetçi olduğunu kaydetti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu