KıbrısManşetToplum

Gözler Bakanlar Kurulu’nda, vatandaşlar akaryakıtta indirim bekliyor

Akaryakıt fiyatlarının dün akşamdan itibaren sert düşüşe geçmesi KKTC’deki akaryakıt fiyatlarındaki indirim beklentisini artırdı

Akaryakıt fiyatlarının dün akşamdan itibaren sert düşüşe geçmesi KKTC’deki akaryakıt fiyatlarındaki indirim beklentisini artırdı.

Brent petrolün varili dün akşam saat 22.00 itibarıyla yüzde 9,7 azalışla 102,52 dolardan işlem gördü. Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili de yüzde 8,55 düşüşle 99,16 dolardan alıcı buldu. Batı Teksas türü ham petrolün varili 11 Mayıs’tan bu yana ilk kez 100 doların altına geriledi.

KKTC HALKI İNDİRİM BEKLİYOR!

Petrolün sert düşüş göstermesiyle gözler KKTC’deki akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Yetkililer, akaryakıt fiyatlarının her 15 günde bir değil günü birlik değişikliğe gidileceği yönünde açıklama yapmıştı.

Şimdi tüm gözler KKTC’deki akaryakıt birimine çevrildi. Halk, akaryakıt ile birlikte dövizin de gerilediğini ifade ederek geçen hafta akaryakıtta yaşanan gerilemenin çok düşük olduğunu ifade ederek, dün akşam brent petroldeki sert düşüş ile birlikte fiyatların yine düşürülmesini ancak gerçek rakamlar itibariyle gerilemesini istedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu