KıbrısManşet

Grand Pasha Lefkoşa’da nostalji rüzgarları esti

Yüksek kalite standardı ve eşsiz hizmet anlayışı ile 15 yıldır ülke turizm ve eğlence sektörüne öncülük eden Pasha Gurubuna ait Grand Pasha Lefkoşa’da hafta sonu sanatçı İrem Barani ile muhteşem bir konser coşkusu yaşandı.

Ülkemizin değerli ses sanatçılarından, güçlü yorumcu İrem Barani, Grand Pasha havuz başını dolduran konuklarına davullu zurnalı, çalgılı çengili unutulmaz bir gece yaşattı. Konuklarına oturma yasağı uygulayan İrem Barani dillerden düşmeyen şarkıları coşkuyla seslendirirken sevgiyle dolu alkışlarla karşılık buldu.
Sahne diyalogları ile konuklarını dinamik tutan Barani, yaşanan pandemi sürecinin her sektörü olduğu gibi sanatçıları da olumsuz etkilemeye devam ettiğini, bu sürecin birçok arkadaşının ‘psikolojisini olumsuz etkilediğine’ dikkat çekti. “ Aşıyla, hijyenle, maske ve mesafeyle bunu da aşarız, buda gelir buda geçer” diyen İrem Barani, Lefkoşa’ya hizmet vermeye başladığı ilk günden bu yana ulusal sanatın ve sanatçının hep yanında duran Pasha Grubu sahibi Vedat Erbaş ve yönetimine içtenlikle teşekkür ederek sahneden indi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu