GenelKıbrısManşetToplum

Grand Sapphire Blu ile 7 yıldızlı yaşam

NorthernLAND 20’nci yılını kutladığı etkinlikte şirketin en yeni projesi de tanıtıldı

NorthernLAND 20’nci yılını kutladığı etkinlikte şirketin en yeni projesi de tanıtıldı.


20. YIL COŞKUSU
Ülkemizin önde gelen şirketlerinden NorthernLAND Construction 3 binden fazla misafirin katılımı ile 20’nci yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Görkemli etkinlikte şirketin en yeni projesi Grand Sapphire Blu’nun tanıtım lansmanı da gerçekleştirildi. NorthernLAND Construction Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkurt, gecede yaptığı konuşmasında ülke ekonomisine katkılarından ötürü gurur duyduklarını söyledi. Şirket Genel Müdürü Taruz Güçlüer ise projelerinin sadece bir binadan ibaret olmadığını doğa dostu yeni yaşam alanları oluşturduklarını kaydetti.

YILLIK 250 MİLYON POUND
2003 yılında 21 konut ile faaliyete geçen NorthernLAND Construction geride bıraktığı 20 yılda 2 binden fazla çalışan ve yıllık 250 milyon sterlin gelirle ülke ekonomisine çok büyük bir katkı sağlayan, sosyal sorumluluk bilinciyle binlerce gence yatırım yapan, uluslararası spor festivali düzenleyerek ülke turizmine katkı sağlayan, uluslararası ve köklü bir kuruluş haline geldi.

DEV PROJE
NorthernLAND’ın 20’nci yılında 25’inci projesi olan Grand Sapphire Blu’nun da katılımıyla birlikte 7 yıldızlı yaşamın tüm ayrıcalıklarını taşıyan Grand Sapphire Resort & Residences toplam proje alanı 21 milyon 123 bin metrekare, 91 bin 134 metrekare yeşil alan, 22 bin 250 metrekare mavi alan ve 18 bin 720 metrekare sosyal aktivite alanına ulaştı. Grand Sapphire Blu 5 adet 29 katlı ve 10 adet 5 katlı bloklardan oluşuyor.

AÇILIŞ 1 MART 2024’TE
NorthernLAND Construction Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkurt, şirketin on binlerce insana modern yaşam alanları kazandırdığını söyledi. Ülkenin en büyük projeleri arasında olan Grand Sapphire’in açılışının 1 Mart 2024’te yapılacağını vurgulayan Bozkurt, “KKTC’de NorthernLAND imzası ile böyle bir tesisin açılması bizim için en büyük gurur ve motivasyondur. Ülke ekonomisine, yılda 2,5 milyar TL katkı sağlayacak olan bir projeden bahsediyoruz. Bu proje 1,500’den fazla insanımıza iş imkânı sunacak. Projenin 2’nci ve 3’üncü etapları tamamlandığı zaman ise bu rakamlar yılda 6,8 milyar TL’ye ulaşacak” dedi.

 

 

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu