KıbrısMagazin

Grand Sapphıre ile 7 yıldızlı yaşam

NorthernLAND’dan 1,630 rezidans ve lüks resort otele ev sahipliği yapacak sıra dışı bir konsept…

Kuzey Kıbrıs’ın en büyük ve en özel yaşam projesi olarak nitelendiriliyor

 GRAND SAPPHIRE RESORT & RESIDENCES…

Uzun tarihi boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış Mağusa ve bölgesi kilometrelerce uzanan sahilleri, kristal suları ve yıl boyu süre gelen Akdeniz iklimiyle yaşamak için olduğu kadar geri dönüşü yüksek turizm ve gayrimenkul yatırımlarıyla da iş dünyasının gözde cenneti haline geldi.

Bu bölgede süren bir dev proje özellikle dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Vizyonuyla ve kalitesiyle öne çıkan ve “ayrıcalıklı yaşam tarzlarının yaratıcısı” olarak övünen NorthernLAND’ın Kuzey Kıbrıs’ta 7 yıldızlı bir yaşam sunmayı vadettiği Grand Sapphire Resort & Residences projesi sıra dışı bir konsept özelliğine sahip.

TUTKU VE HAYAL GÜCÜYLE HARMANLANMIŞ…

Kuzey Kıbrıs’ın en büyük ve en özel yaşam projesi olarak da nitelendirilen Grand Sapphire Resort & Residences 27, 29 ve 31 kattan oluşan 3 yüksek bina, 5’er kattan oluşan 7 kısa bina ve otel binasından oluşuyor. Farklı yaşam tarzlarına uygun zengin yaşam alanları sunan projede stüdyo, 1, 2, 3 ve 4 odalı daireler ve 3, 4 odalı dubleksler bulunuyor.

Grand S Sapphire projesi Ercan Havaalanı’na 30 dakika, Larnaka Havaalanı’na 45 dakika, Mağusa merkez ve Kaleiçi’ne 10 dakika, Salamis harabelerine ise sadece 5 dakika uzaklıkta.

FİYATLAR 52 BİN 900 STERLİNDEN BAŞLIYOR…

52 bin 900 sterlinden başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin inşası halen devam ediyor. NorternLAND; Grand Sapphire Resort Hotel’in yanı başındaki konutlar için, “12 ay boyunca sayısız keyif ve konforla iç içe yaşayacak, evinizde Akdenizli yaşamın tadını çıkaracaksınız” vaadinde bulunuyor.

“Özel seramiklerden birinci sınıf ahşaba, en üst kalite taş zeminlerden estetik ve teknolojinin mükemmel uyumuyla yaratılmış seçkin yaşam alanlarına kadar” birçok özelliğinden söz edilen projeden konut alacakların kira öder gibi ev sahibi olacakları da belirtiliyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu