Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

“Grivas yönetse bu kadar başarılı olamazdı”

İş insanı Özgü Cemal Işıman, esnafın batışını Kıbrıslı Türklerden nefret eden iki Yunan'ın ismini kullanarak değerlendirdi, "Onlar bile bu kadar başarılı olamazdı" dedi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

KKTC ekonomisine hizmet sektöründe restoranıyla Başkent Lefkoşa’da hizmet veren Özgü Cemal Işıman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yöneticilere ateş püskürdü. Işıman, “Samson ya da Grivas’ı yönetime getirsek bu kadar başarılı olamazlardı!” diyerek ülkeyi yönetenlerin başarısızlıklarını ortaya koydu.

İşte o paylaşım

” Kamu çalışanı ile özel sektör çalışanını düşman eden, İşveren ile İşçiyi karşı karşıya getiren, muhteşem icraatlar! Özel sektör diye bir şey kalmadı! Nikos Samsonu ve Grivası Kıbrıslı Türklerin başına getirelim da onları yapacağımız yanlışlar ve kötülüklerle bitirelim deselerdi, eminim kimse bu kadar başarılı olamazdı… Tebrikler… Sizleri kimse unutmayacak!”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu