KıbrısManşet

“Gülgün Süt 44. Kuzey Kıbrıs Rallisi”nde ikinci gün tamamlandı

Basel Holding 2021 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın 6. yarışı olan ve üç günlük programla organize edilen “Gülgün Süt 44. Kuzey Kıbrıs Rallisi”nde ikinci gün tamamlandı.

Basel Holding 2021 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın 6. yarışı olan ve üç günlük programla organize edilen “Gülgün Süt 44. Kuzey Kıbrıs Rallisi”nde ikinci gün tamamlandı. Yarışın ikinci gününde üç kez Şirinevler etabı ve iki kez Kozan etabı geçilirken liderlik de el değiştirdi.

LİDERLİKTE FLAT OUT RALLY TEAM KAPIŞMASI

Skoda Fabia R5 araçlarıyla mücadele eden Flat Out Rally Team ekiplerinin zirve kapışmasında güne hızlı başlayan Deniz Fahri-Serhan Tan ikilisi 5 etabın 4’ünde en iyi dereceyi elde ederek liderliği ele geçirdi. İlk günün lideri Mustafa Bulutoğluları-Mustafa Yücener ikilisi son etapta en iyi dereceyi yapsa da takım arkadaşlarının ardından ikinci sıraya geriledi. Drift NEU Racing Team’den, Skoda Fabia R5 ile yarışan Cevdet Alptürk-Mehmet Çağla ikilisi ikinci gün sonunda üçüncü sırada yer aldılar.

 

SINIF BİRİNCİLERİ VE ŞANSSIZLAR

Günün Sınıf 1 birincisi, MRB Racing Team’den Sadık Bilgimer-Mustafa Kandır ikilisi olurken, Sınıf N birincisi Flat Out Rally Team’den Barış Kalfaoğlu-Rasım Çetinkaya ikilisi oldu. Sınıf R’de ise günün birincisi Sami Doğan-Ali Burhan ikilisi oldu. Sınıf 3’te yarışan Osman Pozan-Ayhan Ertuğrul ikilisi mekanik arıza ile ikinci günü tamamlayamadı. İkinci günün şanssız ekiplerinden Çağkan Bozalanlar-Hasan Odun ikilisi ve Kerim Hacımevlüt-Mehmet Demirağ ikilisi de günü tamamlayamadılar.

 

BUGÜN AKDENİZ, KALKANLI VE TEPEBAŞI ETAPLARI 

Rallinin son günü olan bugün etaplar tamamen tek bölgede gerçekleşecek. Ekipler önce 10,20 kilometrelik Akdeniz etabını daha sonra 13,50 kilometrelik rallinin en uzun etabı olan Kalkanlı etabını ve son olarak 6,80 kilometre uzunluğundaki Tepebaşı etabını ikişer kez geçecekler. Üçüncü günün noktalanmasıyla ödül töreni Girne Antik Limanı’nda gerçekleşecek.

FOTOĞRAFLAR:  MUSTAFA ÖZHAKKI

Diğer Haberler

Başa dön tuşu