GenelKıbrısManşet

Gümrük ve Rüsumat Dairesi’nin alt yapısının güçlendirilmesi amacıyla çalışma toplantısı gerçekleşti

Gümrük ve Rüsumat Dairesi’nin alt yapısının güçlendirilmesi ve teknik bilgi alışverişinde bulunulması amacıyla, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gümrük ve Rüsumat Dairesi ile Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Uzmanları çalışma toplantısı gerçekleştiriyor.

İki gün sürecek olan çalışma toplantıların ilk günü Maliye Bakanlığı toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantının açılışına Maliye Bakanı Alişan Şan’da katılarak, çalışmaların önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı.

ŞAN

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için önemine değinen Maliye Bakanı Alişan Şan, her alanda bilgilerin, tecrübelerin, birikimlerin karşılıklı olarak paylaşılıp iki ülke arasındaki ilişkilerin ve dayanışmanın artarak devam edeceğini söyledi.

Gümrük ve Rüsumat Dairesi’nin alt yapısının güçlendirilmesi amacıyla gerçekleşen toplantıya davet edilen, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Uzmanlarına katılımlarından dolayı bakanlığı adına teşekkür eden Maliye Bakanı Şan, karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımının önemine dikkat çekti.

Çalışma toplantısının ilk gününde, Maliye Bakanlığı Genel Koordinatörü Saadet Hüdaverdi, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Burak Şoföroğlu, Maliye Bakanlığı Bakanlık Müdürü Yusuf Ersoy, Gümrük ve Rüsumat Dairesi Müdürü Veysi Bozcan ile Gümrük çalışanları yer aldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu