GenelKıbrısManşetSpor

Günay ve Çisem’in hedefi milli takım

İKİ KIZ SPORCUMUZ ULUSAL BASKETBOL KAMPINDA

Cyprus Basketball Academy (CBA) ve Levent Spor Kulübü bünyesinde yer alan iki başarılı kız basketbolcumuz Günay Akgür ile Çisem Cüneyt, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) koordinatörlüğünde düzenlenen FIBA Altyapı Gelişim Projesi kapsamındaki 1. Ulusal Basketbol Kampına katıldı.

KAMP KOCAELİ-İZMİT’TE GERÇEKLEŞİYOR

25-29 Ocak 2023 tarihlerinde Kocaeli-İzmit’te gerçekleşen kamp kapsamında Türkiye U14 Kız Milli Takımının potansiyel sahibi oyuncu, genç antrenör ve yöneticilerinin gelişimi amaçlanıyor. Kampta, 24 antrenör ve 80’den fazla 2009 doğumlu basketbolcu yer alırken ülkemizden de Günay Akgür ile Çisem Cüneyt bu önemli kampta yer alarak başarılarını ada dışına taşıyıp Türkiye Milli Takımı’nı hedefliyorlar.

KAMPTA 3 GÜN GERİDE KALDI, BUGÜN TAMAMLANACAK

Kampın ilk gününde tanışma toplantısı yapılırken, TBF yetkilileri projenin detayları ve kapsamı hakkında bilgiler aktardı. Toplantının ardından yapılan antrenmanlarla ilk gün tamamlandı. İkinci gün çift antrenman ile noktalandı. Üçüncü gün ise antrenmanların ardından antrenörlerin katılımıyla gerçekleşen teknik toplantıyla son buldu. Kamp bugün yapılacak son çalışmalarla birlikte tamamlanacak.

ÖZILGAZ: ÇOK MUTLU OLDUK, HEDEFLERİMİZ VAR

Cyprus Basketball Academy (CBA) Koordinatörü Ayşe Günerman Özılgaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Günay ve Çisem’in bu kampa katılmalarından dolayı tüm teknik ekip olarak çok mutlu olduklarını belirtti. Özılgaz, “2009 doğumlularda geçtiğimiz yıl bir sporcumuz bu kampa katılmıştı. Bu yıl ise iki sporcumuz kampta yer aldı. Hedefimiz bu seviyede oralarda en az dört öğrencimizi görmektir. 2008’lilerde de en az üç sporcumuzu milli takım kamplarına ve kadrosuna gönderme hedefimiz var.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu