KıbrısManşet

Güne Bakanlar Kurulu kararları ile uyanmak

Bakanlar Kurulu kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomist Devrim Barçın , kişisel sosyal medya hesabından bugün Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararlarını yayımlayarak sabah uyandığında 47 kişinin vatandaş olduğunu görmenin biraz sinir bozucu olduğunu ifade etti. Ayrıca, PCR testlerinin Bakanlığın sitesinde aşılılara ücretsiz olduğu yazarken Resmi Gazete’de 1 Eylül tarihinden itibaren aşılı ya da aşısız fark etmeksizin testlerin ücretli olacağının yazdığına dikkat çekti

DEVRİM BARÇININ PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:

GÜNE BAKANLAR KURULU KARARLARI İLE UYANMAK 😡
📌Uyanırkenden bir bakayım dedim Bakanlar Kurulu kararlarına ve güne 47 yeni vatandaş yapıldığını görerek uyanınca haliyle insan biraz sinir oluyor.
📌Bu arada pcr ve antijen testlerine yönelik açıklayacı karar da yayınlanmış.
Başbakanlık resmi sitesinde, testlerin aşısızlara ücretli olacağı duyrulurken fotoğrafta gördüğünüz üzere testler aşılı, aşısız herkese ücretli artık dostlar.
📌Bunların yanında Asya Bebeğimize Devlet bütçesinden 10 Bin TL yardım yapan Sn. Ersan Saner, bakanlar kurulu kararı ile kendi isteği ile yurt dışına gidip tedavi olan 13 kişiye 57.400 TL, yurt içinde tedavi olan 50 kişiye de hiçbir kriter olmadan 236.865 TL verilmesine yönelik karar üretmiş.
📌Ve son olarak Anayasa Mahkemesi’nde açılan davayı kaybedeceğini anlayan hükümet, Halk arasında kara para aklama yasası olarak bilinen Nakdi Varlıklara İlişkin Mali Düzenleme Hakkındaki Yasa Gücünde Kararnameyi iptal edip yürürlükten kaldırmış dostlar.

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu