KıbrısManşet

Güneşköy’de feci kaza!

Güzelyurt-Lefke Anayolu üzerinde Güneşköy yakınlarında saat 21.30 sıralarında trafik kazası meydana geldi

Güzelyurt-Lefke Anayolu üzerinde Güneşköy yakınlarında saat 21.30 sıralarında trafik kazası meydana geldi.

Olay yerinden elde edilen bilgilere göre, iki aracın yüz yüze çarpıştığı ve çarpışmanın etkisiyle bir aracın takla atarak tavanı üzerinde durduğu öğrenildi.

Kazada bir araç sürücüsünün ağır yaralandığı bilgisi elde edilirken, henüz kazayla ilgili bir açıklama yapılmadı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

Kaza nedeniyle, Güzelyurt-Lefke Anayolu’nun trafik akışına kapatıldığı ve trafik akışının yeni çevre yolu üzerinden sağlandığı da açıklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan kazaya ilişkin detaylar şöyle aktarıldı:

“Bugün saat 20.45 sıralarında Güneşköy’de eski Güzelyurt Lefke anayolu üzerinde 37 yaşındaki Serkan Özdemir yönetimindeki JZ 945 plakalı araç ile batı istikametine doğru dikkatsiz bir şekilde seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan çıktı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yolun sağında bulunan narenciye bahçesindeki ağaca çarptı. Ardından çarpmanın etkisi ile savrularak tekrar ağaca çarptı.

Çarpmanın etkisi ile kontrolsüz bir şekilde  yola çıkan sürücü, karşı istikametten gelmekte olan Mehmet İlker Refiker yönetimindeki SF 236 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı.

Serkan Özdemir yönetimindeki araç çarpışmanın etkisi ile tavanı üzerinde durabildi.

Kaza sonucu yaralanan JZ 945 plakalı araç sürücüsü Serkan Özdemir’in tedavisi halen Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde sürüyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu