Güney KıbrısManşet

Güney Kıbrıs’ta polisiye olaylar

Güney Kıbrıs’ta geçtiğimiz birkaç gün içerisinde yaşanan bazı polisiye olaylar Rum basınına yansıdı

Güney Kıbrıs’ta geçtiğimiz birkaç gün içerisinde yaşanan bazı polisiye olaylar Rum basınına yansıdı.

Rum basınına göre, Limasol’da bir lisenin klimalarının dış ünitelerine zarar verilirken Mağosa bölgesinde ise üç araç yanıcı madde dökülerek kundaklandı.

Gazete, Limasol’da bir liseye ait beş adet klimanın dış ünitelerine, kompresörlerinde bulunan bakırı çalmak amacıyla zarar verildiğini, kentte bu olayın yaşanan ilk olay da olmadığını yazdı.

Klima ünitelerinde meydana gelen zararın 5 bin Euro’yu bulduğu belirtilirken, Rum polisinin ise soruşturmayı sürdürdüğü ifade edildi.

Gazete bir diğer haberinde ise, Mağusa bölgesinde 54 yaşındaki bir şahsın aracının yanıcı madde dökülerek kundaklandığını yazdı.

Şahsın evinin altındaki park yerinde bulunan aracının yanıcı madde dökülerek yakıldığı, söz konusu aracın tamamen, yanında park halinde bulunan iki aracın ise kısmen hasar gördüğünü belirten gazete, soruşturmanın devam ettiğini de belirtti.

Aşırı doz uyuşturucu kullanımı ölümle sonuçlandı

Rum basını, Letonya uyruklu 29 yaşındaki bir kadının aşırı doz uyuşturucu madde kullanımından ötürü hayatını kaybettiğini yazdı.

Gazete, Limasol’un bir köyünde ikamet eden kadının naaşının akşam eve gelen eşi tarafından bulunduğunu, yapılan ilk tespitlerin, genç kadının aşırı doz uyuşturucu sebebiyle hayatını kaybettiği yönünde olduğunu belirtti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu