GenelManşet

Güney ve kiralık plakalı araçlara peşin ödeme

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Kale arkasındaki belirlenen noktalar dışında, çift sarı çizgilere park edenlere ceza uygulamasına başladığını belirtti. Güneyden gelen araçların çift sarı çizgiye park etmesi ardından paylaşımda bulunarak, "güney ve kiralık plakalara müjdemiz var, artık onlara sadece ceza yazmıyoruz, araçlarını da kilitliyoruz. Peşin ödeme yani. Herkese anladığı dilden bundan sonra…" ifadelerini kullandı

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Kale arkasındaki düzenlemelerin ardından, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, araçların park edeceği alanların açık şekilde gösterildiğini ve çift sarı çizgilere park edenler için zabıtaların ceza uygulaması başlattığını söyledi.
Güney’den gelenlerin, araçlarını çift sarı çizgilere park etmeleri üzerine yaptığı paylaşımda, “Bizimkileri düzeltelim derken güneyden gelenler de bozuldu.” dedi. Şenkul, Güney’den gelen araçlara ve kiralık plakalı araçlara sadece ceza yazılmayacağını araçlarının kilitleneceğini söyledi ve “Peşin ödeme yani, herkese anladığı dilden bundan sonra.” ifadelerini kullandı.

Şenkul’un paylaşımı şöyle:

“Bizimkileri düzeltelim derken güneyden gelenler de bozuldu. “Ceza yazılsa da ödemiyoruz ve kimse de bize hesap sormaz” hissinin verdiği rahatlığının sonucu bunlar. Neyse güney ve kiralık plakalara müjdemiz var, artık onlara sadece ceza yazmıyoruz, araçlarını da kilitliyoruz. Peşin ödeme yani. Herkese anladığı dilden bundan sonra…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu