Güney KıbrısManşet

Güney’de “Black Friday” çılgınlığı

İndirimli alışveriş yapabilmek için mağazalara koşan Kıbrıslı Rumlar, son günlerde ülkede artış gösteren Koronavirüs (Covid-19) vakalarına aldırış etmeden, tıklım tıklım dolan dükkanlarda alışveriş yaptı


Güney Kıbrıs’ta da dün, “Black Friday” çılgınlığı yaşandı. İndirimli alışveriş yapabilmek için mağazalara koşan Kıbrıslı Rumlar, son günlerde ülkede artış gösteren Koronavirüs (Covid-19) vakalarına aldırış etmeden, tıklım tıklım dolan dükkanlarda alışveriş yaptı.

Kıbrıslı Rumların, özellikle elektronik ürünlere daha çok ilgi gösterdiği belirtildi. Kıbrıslı Türklerden de güneye geçip alşveriş kervanına katılarnlar da çok oldu.

Kıbrıslı Türklerin “Black Friday” nedeniyle güneye akın etmesi ise araç geçişi olan sınır kapılarında akşam 22.00’ye kadar yoğunluğun yaşanmasına neden oldu.

“BLACK FRİDAY” NEDİR?

ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk cuma gününe verilen isim… 1932’den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilen bu günde, mağazalarda beklenmedik oranda indirimli satışlar yapılır. Önceden ilan edilen bu indirimli satışlar ise birçok mağazada izdihama neden olur…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu