Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
Güney KıbrısKıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Güney’de elektronik kelepçelerin kullanımını destek geldi

Güney Kıbrıs Adalet Bakanlığı, çocuklara taciz veya cinsel istismarda bulunmak, kadınlara yönelik şiddet, uyuşturucu kaçakçılığı ve cinayetten suçlu bulunanlar hariç, diğer tutukluluklarda hapis cezası yerinde elektronik kelepçe getirilmesini desteklediğini söyledi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Çeviri – Meyil Avcan

Güney Kıbrıs Adalet Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada, çocuklara taciz veya cinsel istismarda bulunmak, kadınlara yönelik şiddet, uyuşturucu kaçakçılığı ve cinayetten suçlu bulunanlar hariç, diğer tutukluluklarda hapis cezası yerinde elektronik kelepçe getirilmesini desteklediğini söyledi.

Duyuru, elektronik kelepçe önerisinin Lefkoşa Merkezi cezaevlerindeki aşırı kalabalığa milletvekillerinin bir çözüm olarak görmeleri üzerine ortaya atıldığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Adalet Bakanlığı, ceza infaz sisteminin modernizasyonu olarak bu sistemi getirmek için ilgili mevzuatta değişiklik yapılmasını destek verdiğini ifade etti.

Ancak Bakanlık, Emniyet Müdürü ve Cezaevleri Müdürlüğü ile istişare sonrasında, tedbirin uygulanması halinde belirli kategorilerdeki tutukluların hariç tutulması gerektiği sonucuna varıldığını ekledi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu