KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Güvenlik görevlisi Bertuğ Koral’dan açıklama geldi

İskelede meydana gelen cinayetin ardından yurt dışına kaçtığı iddia edilen güvenlik görevlisi Bertuğ Koral'dan açıklama geldi

ÖZEL HABER

İskelede meydana gelen cinayetin ardından yurt dışına kaçtığı iddia edilen güvenlik görevlisi Bertuğ Koral’dan açıklama geldi. “Arkadaşlar öncelikle geçen gün yaşanan üzücü olaydan ötürü çok üzgünüm” diyen Koral, “Hakkımda sosyal medyada Rum tarafına veya İngiltere’ye kaçtığım yönünde yalan, yanlış haberler çıkmaktadır. Ben hiçbir yere kaçmadım ve bu konu ile ilgili bir açıklama yapmak istedim” dedi.

“Olayın olduğu gece güvenlik görevlisi olarak club’ta çalışmaktaydım. Ben olayın büyümemesi ve kimsenin zarar görmemesi için görevimi yaptım kesinlikle hiçbir kişiye zarar vermedim” diyen Koral, “Bugün itibari ile İskele polisi tarafından çağırıldım ve olay ile ilgili gördüklerimi polise anlatarak ifade verdim. Gerek Club’ın kamera kayıtlarında gerekse de olayı çeken kişilerin kamera kayıtlarında benim kesinlikle birine zarar vermediğim gayet açıktır” sözleriyle o geceyi anlattı.

“Polis de tüm görüntüleri izlemiş ve benim olay ile ilgili bir bağlantım olmadığı için beni serbest bırakmıştır” diyen Koral, “Olayı tam bilmeden paylaşım yapan kişilerden ricam olayı tam araştırmaları ve ona göre paylaşım yapmalarıdır. Ben Kıbrıs’tayım hiçbir yere kaçmadım ve suçsuz olduğum için serbest bırakıldım. Vefat eden Hüseyin Mavideniz için çok üzgünüm tüm ailenin başı sağ olsun” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu