KıbrısManşet

Güzelyurt’ta bir yerel vaka tespit edildi

Güzelyurt Belediyesi'nde çöp kamyonu ve yol süpürme aracı şoförü olarak çalışan bir personel covid-19 pozitif vaka olarak tespit edildi.

Güzelyurt Belediyesi’nde çöp kamyonu ve yol süpürme aracı şoförü olarak çalışan bir personel covid-19 pozitif vaka olarak tespit edildi.

Söz konusu şahsın pozitif vaka olarak tespit edilmesinin ardından, ailesi, yakınları ve Güzelyurt Belediyesi’nde görevli birçok personelin temaslı olarak karantinaya alındıkları öğrenildi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Belediyede, çalışan bir personelde covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Özçınar, yapılan tespitler sonrasında Belediye personelinin testinin pozitif çıkmasıyla ilk olarak personelin ve ailesinin kontrol altına alındığını, son 3 gün içinde de ilk temaslı olduğu kişilerin de tespit edilerek karantinaya alındığını söyledi.

Her şeyin kontrol altında alındığını kaydeden Özçınar, vatandaşların maskelerini mutlaka takarak sosyal mesafeyi korumaları ve hijyen kurallarına herkesin uyması çağrısında bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu