Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetToplum

Güzelyurt’ta dolandırıcılık iddiası: 850 TL’ye anlaştılar makbuza 18 bin TL yazdılar!

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Güzelyurt’ta su arıtma cihazı dolandırıcılığı iddiası…

GIYNIK ÖZEL

Ülkede yaşanan dolandırıcılık olaylarına her gün bir yenisi daha ekleniyor. Son yaşanan olay, Güzelyurt’tan.

Gıynık İhbar Hattı’na ulaşan bir vatandaş; evine su arıtma cihazı tanıtmak için gelen pazarlamacıların kendisini dolandırdığını iddia etti.

Ünlü bir markanın su arıtma cihazını almak niyetinde olduğundan, ilgili firma pazarlamacıları ile kendi evinde görüşmeyi kabul ettiğini belirten vatandaş, yaptıkları görüşmede su arıtma cihazının 850 TL olarak fiyatlandırıldığını ve ödemenin de 10 ay taksitle yapılabileceğini konuştuklarını söyledi.

”Henüz evet demeden kurulum yapmak için 4 kişi daha evime geldi ve 850 TL denen cihaza 18 bin TL yazıldı makbuza” iddiasında bulunan vatandaş, yaşanan duruma itirazı sonrası rakamın 10 bin TL’ye kadar düşürüldüğünü söyledi.

Zoraki alınan cihazın pazarlamacıların tanıttığı gibi ünlü markaya da ait olmadığını iddia eden vatandaş, bölgede kendisi gibi birçok mağdurun olduğunu söyleyerek, itirazlarını duyurabilecek ilgili bir makam bulamamaktan şikayet etti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu