Diğer SporlarFutbolKıbrısManşetSpor

Haftanın Panoraması

Haftanın Takımı Doğan Türk Birliği

Haftanın Takımı
Doğan Türk Birliği

Aksa Süper Lig’de 6. Hafta zorlu Göçmenköy maçından galibiyetle ayrılan sarı lacivertli ekip bu maçta rakip ağlarada 7 gol attı. Doğan Türk Birliği son 3 haftada aldığı 3 galibiyet ve 9 puanla zirve yarışının içinde olacağının sinyallerini verdi.

Haftanın Teknik Direktörü
Nazım Aktunç

Aksa Süper Ligde 6. hafta Mesarya ile Hamitköy takımları karşı karşıya geldi. Paşaköy’de oynanan bu zorlu maçta Nazım Aktunç kapanan rakibi karşısında yaptığı oyuncu değişiklikleri ve oyuna müdahalesi ile maçı kazandı. Nazım Aktunç haftanın Teknik Direktörü seçildi.

Haftanın Futbolcusu
Mehmet Erol

Aksa Süper Ligde 6. hafta K.Kaymaklı ile Mağusa Türk Gücü takımları karşı karşıya geldi. Mağusa Türk Gücü futbolcusu Mehmet Erol 81. dakikada attığı frikik golü ile takımına önemli 3 puan kazandırdı.

Haftanın Hakemi
Evren Karademir (Lefke – Türk Ocağı Limasol)

Aksa Süper Lİgde 6. hafta Lefke ile Türk Ocağı Lİmasol takımları karşı karşıya geldi. Karadağ’da oynanan bu zorlu maçın hakemi Evren Karademir iyi bir maç yönetti. Pozisyonlara yakın olan tecrübeli hakem maçta da elini 2 kez cebine attı.

Haftanın Olayı
Cihangir – Merit Alsancak Yeşilova Maçında Çıkan Kırmızı Kart

Aksa Süper Lİgde 6. hafta Cihangir ile Merit Alsancak Yeşilova takımları karşı karşıya geldi. Maçın 35. dakikasında Ömer Gül hakem Mustafa Öztugay tarafından kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Mustafa Öztugay 4. hakem Olgun Canik’in uyarılmasından sonra Ömer Gül’e 2 dakika sonra kırmızı kart gösterdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu