FutbolManşetSpor

Haftanın Panoraması

Aksa Süper Ligi 7. haftanın önemli maçında Yenicami ile Mesarya takımları karşı karşıya geldi. Mesarya zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak rakibine ligdeki ilk yenilgisini aldırdı

Haftanın Takımı
Mesarya

Aksa Süper Ligi 7. haftanın önemli maçında Yenicami ile Mesarya takımları karşı karşıya geldi. Mesarya zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak rakibine ligdeki ilk yenilgisini aldırdı.

Haftanın Teknik Direktörü
Sedat Devecioğlu

Aksa Süper Ligde 7. hafta Merit Alsancak Yeşilova ile Yonpaş Dumlupınar takımları karşı karşıya geldi. Lapta’da oynanan bu zorlu maçta Sedat Devecioğlu kapanan rakibi karşısında yaptığı oyuncu değişiklikleri ve oyuna müdahalesi ile maçı kazandı. Sedat Devecioğlu haftanın Teknik Direktörü seçildi.

Haftanın Futbolcusu
Tansel Ekingen

Aksa Süper Ligde 7. hafta CB Gençlik Gücü ile Doğan Türk Birliği takımları karşı karşıya geldi. Doğan Türk Birliği futbolcusu Tansel Ekingen attığı 2 golle ile takımına önemli 3 puan kazandırdı.

Haftanın Hakemi
Fehim Dayı (Miracle Değirmenlik – Lefke)

Aksa Süper Lİgde 7. hafta Miracle Değirmenlik ile Lefke takımları karşı karşıya geldi. Sadık Cemil Stadı’nda oynanan bu zorlu maçın hakemi Fehim Dayı iyi bir maç yönetti. Pozisyonlara yakın olan tecrübeli hakem haftanın hakemi seçildi.

Haftanın Olayı
Hamitköy – Göçmenköy maçında Göçmenköy futbolcusu Malik’in kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildikten sonra saha içerisinde maçı takip etmesi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu